Κάνε τα καλοκαιρινά σου βράδια στο σπίτι πιο ανέμελα και πιο διασκεδαστικά

Καλοκαίρι στην πόλη;

Μπορεί να ανυπομονείς για τις διακοπές, παρόλα αυτά δεν χρειάζεσαι να βιάζεσαι και να χάνεις τις όμορφες στιγμές στην ήσυχη Αθήνα, που αδειάζει μέρα με τη μέρα… Ξεκίνα αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεσαι και ταυτόχρονα την καθημερινότητά σου!

Προετοίμασε τον χώρο

Ξεκίνα με μικρές αλλαγές στο σπίτι και ανανέωσε τον χώρο σου. Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, βγάλε επιτέλους τα χαλιά και βάλε ανοιχτόχρωμα ριχτάρια από λινό ή καραβόπανο στους καναπέδες σου. Μάζεψε τα περιττά αντικείμενα και στόλισε το σπίτι με διακοσμητικά που θα σε ταξιδέψουν όπως βότσαλα, κοχύλια ή κομμάτια ξύλου που μπορεί να έχεις βρει στη θάλασσα. Τέλος, τα πολύχρωμα λουλούδια και τα φυτά θα μετατρέψουν το σπίτι σου σε μία μικρή δροσερή «ζούγκλα»!

Διώξε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες!

Φυσικά, μαζί με τους προσκεκλημένους μας, μπορεί να υπάρχουν και οι μικροί ανεπιθύμητοι επισκέπτες που αγαπούν ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες και κάνουν την εμφάνισή τους, όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει και έρχονται για να διαταράξουν την ηρεμία στο «βασίλειό» σου. Κουνούπια, σκνίπες, μύγες και… άλλοι ιπτάμενοι επισκέπτες μπορούν να προκαλέσουν πανικό σε ολόκληρη την κοριτσοπαρέα και να γεμίσουν κοκκινίλες και σημάδια το αψεγάδιαστο δέρμα μας!

Επειδή και ο δικός μας μεγαλύτερος εχθρός είναι τα κουνούπια, ξεχωρίζουμε το Pyrox, που σίγουρα και εσύ έχεις ταυτίσει με το γνωστό και αγαπημένο φιδάκι. Τώρα, έρχεται σε ανανεωμένες συσκευασίες, σε μορφή σπρέι, ταμπλετών και σπειρών για να απωθήσουμε με στυλ τους ιπτάμενους εισβολείς!

Ζήσε και εσύ λίγο πιο ανέμελα τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη και εξασφάλισε με τη βοήθεια του Pyrox, ότι τίποτα δεν θα διαταράξει την ησυχία σου όσο απολαμβάνεις την παρέα των φίλων σου, διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο ή παίζεις το αγαπημένο σου επιτραπέζιο παιχνίδι με την οικογένειά σου.

Οργάνωσε το τέλειο απογευματινό aperitivo

Οργάνωσε το τέλειο απογευματινό aperitivo! Πάρε ένα μπουκάλι καλό κρασί και ετοίμασε γρήγορα και ελαφριά σνακ. Στήσε έναν μικρό μπουφέ στο μπαλκόνι ή μετάτρεψε το σαλόνι σου στον ιδανικό χώρο για να υποδεχτείς τους καλεσμένους σου. Μερικά λευκά κεράκια και ατμοσφαιρική μουσική αρκούν για να μεταμορφώσουν στο σκηνικό και να σε κάνουν να χαλαρώσεις μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά.

Extra tip: Περισσότερες ιδέες για garden parties, νυχτερινές περιπέτειες, προβολές και άλλες καλοκαιρινές προτάσεις θα βρεις εδώ.

Γέμισε το σπίτι με αγαπημένα σου πρόσωπα

Αυτό που μας κάνει χαρούμενους, είναι τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή μας και να γεμίσουν το σπίτι μας χαμόγελα και αισιοδοξία. Πέρνα χρόνο με τις φίλες σου που θα σε βοηθήσουν να δεις τη θετική πλευρά των διακοπών στην Αθήνα και θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις!

Το Καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να γίνει λίγο πιο όμορφο και απολαυστικό. Με απλές κινήσεις, καλή παρέα και το Pyrox, θα δημιουργήσεις την τέλεια ατμόσφαιρα και θα κάνεις τα βράδια σου πιο διασκεδαστικά. Ζήσε ανέμελα!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης