Πέντε τρόποι για να κάνεις πιο γλυκό το Καλοκαίρι σου, χωρίς να έχεις τύψεις

Σε όλες μας αρέσουν οι μικρές γλυκές απολαύσεις μέσα στην ημέρα.

Έφτασε η εποχή του χρόνου που προσπαθείς να μαζέψεις ό,τι έχει απομείνει από τον Χειμώνα. Μαζί με ρούχα, παπούτσια και μπουφάν, έχεις και μερικά… κιλά! Χωρίς να είναι αναγκαίο να φύγουν αυτά τα δύο παραπάνω κιλά, σημασία έχει να νιώθεις εσύ ανάλαφρη και όμορφη με το σώμα σου. Διότι, η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και για αυτό είναι κάτι που μπορούμε να σου επιβεβαιώσουμε με απόλυτη σιγουριά.

Σε όλες μας αρέσουν οι μικρές γλυκές απολαύσεις μέσα στην ημέρα. Από τον καφέ σου που θα βάλεις μια κουταλιά ζάχαρη παραπάνω, μέχρι τα ενδιάμεσα σνακ ή το βραδινό επιδόρπιο. Βλέπεις, πλέον, μπορείς να νιώθεις ανάλαφρη, χωρίς να στερείσαι απολύτως τίποτα! Διότι, τα αγαπημένα σου εδέσματα μπορείς να τα απολαύσεις με λιγότερες θερμίδες και να υποδεχτείς το Καλοκαίρι, όπως ακριβώς σου αξίζει. Υπάρχουν πέντε τρόποι (και μερικές σούπερ συνταγές) για να κάνεις το Καλοκαίρι σου πιο γλυκό, χωρίς να έχεις τύψεις.

Ξεκίνα τη μέρα σου όσο πιο γλυκά μπορείς

Μήπως κι εσένα τα πρωινά σε παίρνει ο ύπνος και τρέχεις μέχρι να φτάσεις στο γραφείο; Άλλαξε τη ρουτίνα σου και ξεκίνα τη μέρα σου όσο πιο γλυκά μπορείς. Ξύπνα μια ώρα νωρίτερα το πρωί, απόλαυσε τον καφέ σου με την ίδια γλυκύτητα, αλλά χωρίς τις περιττές θερμίδες, διάβασε ένα κεφάλαιο από το αγαπημένο σου βιβλίο, απόλαυσε μια φρυγανιά με μαρμελάδα φράουλα Sweet & Balance με 30% λιγότερες θερμίδες και ετοιμάσου με την ησυχία σου. Εξάλλου, ο πρωινός καφές είναι μια μικρή ιεροτελεστία που δεν θα έπρεπε να υπάρχει μόνο τα Σαββατοκύριακα που έχεις χρόνο, αλλά καθημερινά. Διότι, κάθε ημέρα είναι πραγματικά μοναδική, για αυτό πρέπει να την κάνεις όσο πιο γλυκιά μπορείς!

Ανάμεσα στα γεύματα μπορείς να απολαύσεις ένα δροσερό φρουί ζελέ (ακόμα και στο γραφείο)!

Τέρμα τα ψέματα! Συμβαίνει σε όλες μας να χρειαζόμαστε ένα δροσερό σνακ στο γραφείο, πριν την ώρα του μεσημεριανού. Αυτό που δεν μοιάζει να συμβαίνει σε όλες μας, είναι να έχουμε ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Δροσερό, καλοκαιρινό και… χωρίς ζάχαρη! Με τη βοήθεια της ΓΙΩΤΗΣ όμως, τώρα πια μπορούμε να απολαύσουμε το φρουί ζελέ της σειράς Sweet & Balance με μόνο 10 θερμίδες ανά μερίδα. Η μοναδική και η γλυκιά του γεύση, η οποία προέρχεται από εκχύλισμα του φυτού stevia, κάνει τις καθημερινές στο γραφείο τόσο ελαφριές που αφήνουν τον χρόνο να περνάει… αέρας!

Όμως, το καλύτερο είναι πως μπορείς να το φτιάξεις τόσο εύκολα στο σπίτι σου το προηγούμενο βράδυ, ώστε να έχεις από μια μερίδα για κάθε ημέρα της δύσκολης και ζεστής εβδομάδας που έρχεται.

Θα χρειαστείς:

1 συσκευασία φρουί ζελέ Sweet & Balance

1 ½ φλ. Κρύο νερό

1 ½ φλ. Ζεστό νερό

Προετοιμασία:

Ρίχνεις το περιεχόμενο της συσκευασίας σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ ή σε πέντε μικρότερα (ώστε να μπορείς να τα μεταφέρεις από το σπίτι στο γραφείο σε ατομικές μερίδες) και στη συνέχεια, προσθέτεις το ζεστό νερό. Ανακατεύεις καλά και μόλις η σκόνη δεν υπάρχει πια, ρίχνεις και το κρύο νερό. Το αφήνεις στην άκρη για περίπου 10 λεπτά και το βάζεις στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα κιόλας, θα μπορείς να το απολαύσεις στο γραφείο!

Αυτή είναι η mousse σοκολάτας που θα δοκιμάσεις το απόγευμα χωρίς τύψεις

Θέλεις λίγη σοκολάτα, αλλά σκέφτεσαι πως το Σαββατοκύριακο θα βγεις για πρώτη φορά στην παραλία; Μην ανησυχείς για τίποτα, καθώς ανακαλύψαμε την πιο ανάλαφρη mousse σοκολάτας της αγοράς από τα Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ! Διότι, δεν έχει νόημα να αποκτήσεις ένα τέλειο κορμί, χωρίς να απολαμβάνεις τα γλυκά εδέσματα που αγαπάς, ενώ μπορείς να το αποκτήσεις χωρίς να στερηθείς τίποτα. Διότι, τα απογεύματα του Καλοκαιριού, θέλουν το μικρό γλυκάκι τους κι εσύ δεν πρέπει να έχεις τύψεις για αυτό!

Με την παρακάτω πανεύκολη και γρήγορη συνταγή, θα κάνεις τα πιο δροσερά σοκολατένια εδέσματα για όλους όσους προσέχουν τη διατροφή τους και την υγεία τους, με 50 % λιγότερα λιπαρά. Απόλαυσε λοιπόν, την ανάλαφρη mousse της σειράς Sweet & Balance μετά το γεύμα, με μόνο 86 θερμίδες ανά μερίδα.

Θα χρειαστείς:

1 συσκευασία Μousse με γεύση Σοκολάτα Sweet & Balance

400ml νερό ή 350ml Γάλα

Φρέσκα raspberries

Λίγη βρώμη

Προετοιμασία:

Σε πέντε μικρά ποτηράκια, μοιράζεις τα raspberries. Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνεις το μείγμα της συσκευασίας με το σιρόπι και στη συνέχεια, προσθέτεις το νερό ή το γάλα. Ανακατεύεις καλά και μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα, το μοιράζεις ισόποσα στα ποτηράκια. Ρίχνεις λίγη βρώμη και τα βάζεις στο ψυγείο για μια ώρα. Παρασκευή στο γραφείο θα πει κέρασμα της πιο ανάλαφρης και υγιεινής mousse σοκολάτας!

Μετά το γραφείο μπορείς να κάνεις το βράδυ σου «γλυκό» στο πιο κοντινό θερινό σινεμά

Οι ημέρες μεγαλώνουν, τα θερινά σινεμά άνοιξαν κι εσύ το μόνο που θέλεις μετά το γραφείο, είναι να κάνεις μια βόλτα στην πόλη. Πάρε μια ζακέτα στο αυτοκίνητο και κανόνισε με το αγόρι σου ή την καλύτερή σου φίλη, να πάτε σε ένα από τα αγαπημένα σας θερινά σινεμά με θέα την Ακρόπολη και να απολαύσετε μια από τις καινούργιες ταινίες της εβδομάδας. Έτσι, θα κάνεις το κλείσιμο της ημέρας σου τόσο γλυκό, που θα θέλεις να γίνει ένα είδος… ρουτίνας για εσένα. Ίσως να έπρεπε να επιλέγεις μια φορά την εβδομάδα να πηγαίνεις ένα σινεμά, μια βόλτα, για ένα ποτό. Οτιδήποτε σε απαλλάξει από το άγχος και το στρες της καθημερινότητάς σου!

Τις δύσκολες ημέρες διατροφής, σου αξίζει μια crème caramel!

Τι κι αν το αγαπημένο σου γλυκό έχει πολλές θερμίδες; Εμείς ανακαλύψαμε την πιο εύκολη, γρήγορη και ανάλαφρη εκδοχή του, με μόνο 61 θερμίδες ανά μερίδα! Τα Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ μάς έδειξαν τον δρόμο για να δημιουργήσουμε την πιο τέλεια κρέμα καραμελέ με απόλυτη ισορροπία και όλη τη γεύση. Διότι, γνωρίζουμε πολύ καλά πως μερικές φορές οι ημέρες που προσέχεις αυστηρά τη διατροφή σου μπορούν να γίνουν πραγματικά δύσκολες, κι είναι ωραίο να γνωρίζεις πως υπάρχει κάποιος στο πλευρό σου!

Η παρακάτω συνταγή λοιπόν, θα σε κάνει να μην έχεις καμία τύψη για το γλυκάκι που έφαγες όταν δεν… άντεξες τη σαλάτα του μεσημεριανού και ήθελες οπωσδήποτε κάτι για να γλυκάνει την έντονη καθημερινότητά σου.

Θα χρειαστείς:

1 συσκευασία Κρέμα Καραμελέ Sweet & Balance

400ml Γάλα ή Νερό

Προετοιμασία:

Σε πέντε μικρά ποτηράκια, ρίχνεις το σιρόπι της κρέμας καραμελέ. Στη συνέχεια, σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνεις το γάλα με το περιεχόμενο της συσκευασίας Κρέμα Καραμελέ Sweet & Balance μέχρι να βράσει. Το αφήνεις να κρυώσει και το τοποθετείς στο ψυγείο.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να τελειώσει η μέρα σου; Χωρίς βούτυρο και γλυκά που… φουσκώνουν και με πολύ λίγες θερμίδες, τώρα μπορείς κι εσύ να μην στερηθείς τίποτα για ολόκληρο το Καλοκαίρι!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης