Ο πιο δημιουργικός διαγωνισμός «DRAW THE CAN, YES YOU CAN!» ξαναχτυπά!

Ο πιο δημιουργικός διαγωνισμός «DRAW THE CAN, YES YOU CAN!» ξαναχτυπά!

Γιατί κάποια πράγματα μπορείς να τα βρεις ΜΟΝΟ ΕΔΩ!

Η Fanta «ξαναχτυπά» με τον πιο ανατρεπτικό, δημιουργικό και πρωτότυπο διαγωνισμό για νέους DRAW THE CAN, YES YOU CAN!”! Στόχος για μια ακόμη φορά, να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε νέο και νέα, ηλικίας 13 έως 19 ετών, που αγαπά τη ζωγραφική και εκφράζεται μέσω αυτής, να ξεδιπλώσει τη δημιουργικότητα και το ταλέντο του. Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς, τότε δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στον πιο fun online διαγωνισμό, δίνοντας έτσι τη δική σου διάσταση σε όλα εκείνα που σε εμπνέουν και μπορείς να βρεις… ΜΟΝΟ ΕΔΩ, μόνο στην Ελλάδα!

Είναι η θάλασσα και ο ήλιος; Είναι το camping στην αγαπημένη νησάρα ή μήπως η πλατεία στο χωριό. Από τις 22 Οκτωβρίου και έως τις 23 Νοεμβρίου, όλοι οι νέοι που είναι παθιασμένοι με τη ζωγραφική, καλούνται να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να αποτυπώσουν όλα όσα μπορούν να βρουν ΜΟΝΟ ΕΔΩ! Μόνο στην Ελλάδα! Είναι όλες εκείνες οι καταστάσεις και οι αγαπημένες συνήθειες, που μπορείς να σκεφτείς και να βρεις ΜΟΝΟ ΕΔΩ και μπορούν να απογειωθούν με μια Fanta. Και το καλύτερο; Tα 5 σχέδια που θα ξεχωρίσουν από τον σούπερ διαγωνισμό, θα «ντύσουν» τα ολοκαίνουργια κουτάκια της Fanta τα οποία θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μέσα στον επόμενο χρόνο και… ΜΟΝΟ ΕΔΩ! Επιπλέον, και οι 5 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 1.000€!

Ο τρόπος: Πολύ απλός και extremely fun! Μπες στην πλατφόρμα του διαγωνισμού www.drawthecan.gr, κατέβασε το ειδικό Fanta template και ξεδίπλωσε όλο σου το ταλέντο! Στη συνέχεια, αφού αποδεχτείς τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού, μπορείς να υποβάλλεις τα σχέδιά σου μέσω email. Κάθε σχέδιο είναι μία συμμετοχή και μπορείς να πάρεις μέρος με όσες συμμετοχές επιθυμείς! Είναι στο χέρι σου!

Για όλες τις πληροφορίες, τους όρους του διαγωνισμού και φυσικά για να στείλεις τη συμμετοχή σου, μπες στο www.drawthecan.gr. Πιάσε μολύβι, μαρκαδόρο ή ποντίκι, κι «έφυγες» για τον μεγάλο Fanta Διαγωνισμό! ΜΟΝΟ ΕΔΩ!

#drawthecan

#FantaGreece

#TakeoverFanta