Summer vibes: Αυτά είναι τα «μυστικά» που θα σε χαλαρώσουν στη στιγμή

Ναι, η αλήθεια είναι πως αν κινείσαι στα στενά «πλαίσια» ενός αστικού τοπίου, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να ηρεμήσεις με ευκολία -σε σχέση, για παράδειγμα, με το αν βρισκόσουν σε ένα νησί κάπου στο Αιγαίο

Μπορεί να οδεύουμε ολοταχώς προς την «καρδιά» του καλοκαιριού, ωστόσο, το πρόγραμμά σου εξακολουθεί να είναι επιβαρυμμένο. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και τα deadlines του γραφείου αποτελούν δύο μόνο από τους λόγους για τους οποίους αισθάνεσαι πως δυσκολεύεσαι να χαλαρώσεις και να νιώσεις ότι το καλοκαίρι… είναι πραγματικά εδώ!

Ναι, η αλήθεια είναι πως αν κινείσαι στα στενά «πλαίσια» ενός αστικού τοπίου, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να ηρεμήσεις με ευκολία -σε σχέση, για παράδειγμα, με το αν βρισκόσουν σε ένα νησί κάπου στο Αιγαίο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις, θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το επίμονο στρες και να χαλαρώσεις στη στιγμή. Μη χάνεις χρόνο! Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα κιόλας! Σέρβιρε στον εαυτό σου ένα δροσιστικό Somersby με μπόλικο πάγο, κάθισε στην πολυθρόνα σου, άπλωσε αναπαυτικά τα πόδια σου και ετοιμάσου να ανακαλύψεις τα summer vibes που βρίσκονται… μέσα σου!

Κάνε ένα μικρό… δωράκι στον εαυτό σου

Ποιος είπε πως λίγο επιπλέον… pampering κάνει κακό; Πάντα υπάρχει χώρος και χρόνος να κάνεις ένα οποιοδήποτε δώρο στον εαυτό σου! Από ένα νέο ρούχο ή αξεσουάρ, σε μία τονωτική συνεδρία pilates και σε μονοήμερο «απόλυτου» σπιτικού beauté: Σημασία έχει να είναι κάτι από εσένα, για εσένα. Να είσαι σίγουρη πως από το επόμενο λεπτό, θα αισθάνεσαι ήδη πιο ανάλαφρη.

Ζήσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία δροσιάς

Επιστρέφεις από το γραφείο και κατευθύνεσαι προς το σπίτι; Τι θα έλεγες να κάνεις μία μικρή παράκαμψη και να βολτάρεις περπατώντας στην άκρη της θάλασσας ή σε ένα από τα αγαπημένα σου σημεία, εκείνα που σου επιτρέπουν να βλέπεις την πόλη από ψηλά; Συνδυάζοντας, μάλιστα, τη βόλτα σου με μία από τις τρεις φρουτώδεις, μεστές και απαλές γεύσεις του Somersby, μήλο, αχλάδι και καρπούζι, η σκέψη σου θα «ταξιδέψει» κατευθείαν στα πιο εξωτικά μέρη. Θα έχεις καταφέρει να… δραπετεύσεις για λίγο από την καθημερινότητα και γυρίζοντας πίσω, να νιώθεις πολύ πιο χαλαρή και έτοιμη να την αντιμετωπίσεις.

Δημιούργησε την πιο καλοκαιρινή bucket list

Για να μπορέσεις να «ξεκολλήσεις» το μυαλό σου από όλα εκείνα τα οποία το κουράζουν, πρέπει να το… δελεάσεις με κάτι που θα το κάνει να πάρει τα «πάνω» του. Τι καλύτερο λοιπόν από μία περιπετειώδη «to do list» με όλα εκείνα που θέλεις να πραγματοποιήσεις μέχρι τον Σεπτέμβρη; Η λίστα δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει δραστηριότητες που αφορούν μόνο στις διακοπές σου, αλλά όλο το διάστημα του καλοκαιριού.

Γέλα δυνατά!

Ξέρω πόσο λατρεύεις τα κινηματογραφικά ρομάντζα, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη είναι ένα «διάλειμμα γέλιου». Ετοίμασε φρεσκοψημένα popcorn με βούτυρο, συνόδευσέ τα με τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby και πάτα play σε μία… πολλά υποσχόμενη κομεντί ή ένα από τα animation που έβλεπες ξανά και ξανά όταν ήσουν μικρή. Σαφώς μπορείς πάντα να «λιώσεις» με τα κλασικά βιντεάκια του ανατρεπτικού και οξυδερκή κωμικού Bill Hicks στο YouTube! Σημασία έχει να «λυθείς» και να εκτονωθείς μέσω του γέλιου. Πίστεψε με, δεν υπάρχει πιο διασκεδαστικός τρόπος να χαλαρώσεις!

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου προτείνω για να καταφέρεις να «πιάσεις» επιτέλους τα summer vibes, είναι να χορέψεις! Ψάξε να βρεις κάποιο από τα υπαίθρια πάρτι που «στήνονται» στις πιο hype γειτονιές και μην σταματήσεις να στροβιλίζεσαι και να κάνεις φιγούρες μέχρι ο dj να κατέβει από τα decks. Η επαφή σου με άλλους ανθρώπους και οι ντελικάτες φυσαλίδες του Somersby που σε ξεδιψούν με τον πιο γευστικό τρόπο, θα αποτελέσουν τον πιο άμεσο τρόπο να… «ξεκλειδώσεις» το καλοκαίρι που κρύβεις μέσα σου!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης