Όπου και να πάμε, θα γυρίζουμε πάντα στο κέντρο. Ανακάλυψε τους λόγους!

Όπου και να πάμε, θα γυρίζουμε πάντα στο κέντρο. Ανακάλυψε τους λόγους!

Είτε ερχόσουν από την επαρχία είτε είχες μεγαλώσει σε Γλυφάδα, Πετρούπολη, Πειραιά, Χαλάνδρι ή Κηφισιά, δεν μπορούσες παρά να αφεθείς στη γοητεία του αθηναϊκού χάους.

Από τις πρώτες εξορμήσεις στην Καρύτση και την Αβραμιώτου, στις συναντήσεις στην Κολοκοτρώνη και τη Μητροπόλεως και από τις παρεΐστικες βραδιές στη Ρόμβης, την Αιόλου, την Πρωτογένους και τη Σκουλενίου στα καθιερωμένα ραντεβού έξω από την Καπνικαρέα ή τον σταθμό στο Μοναστηράκι. Οι πρώτες φοιτητικές έξοδοι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας ήταν μία αποκάλυψη. Είτε ερχόσουν από την επαρχία είτε είχες μεγαλώσει σε Γλυφάδα, Πετρούπολη, Πειραιά, Χαλάνδρι ή Κηφισιά, δεν μπορούσες παρά να αφεθείς στη γοητεία του αθηναϊκού χάους.

Σήμερα, μερικά χρόνια αργότερα και με τα περισσότερα μέλη της παρέας να έχουν αφήσει πλέον τα φοιτητικά έδρανα, μπορούμε να ομολογήσουμε πως το κέντρο της Αθήνας, μάς γοητεύει το ίδιο -και σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη περισσότερο. Διότι σε όποιες γειτονιές της πόλης και αν βρεθούμε, θέλουμε πάντα να γυρίζουμε στα μπαράκια και τα στενά του, τα οποία συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν...

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr