Με νέα πρόσωπα, νέο πρόγραμμα και τον αγαπημένο ήχο του Μουσικού 98,6 από Δευτέρα 21/9

Με νέα πρόσωπα, νέο πρόγραμμα και τον αγαπημένο ήχο του Μουσικού 98,6 από Δευτέρα 21/9

Λίγα πράγματα μας ενώνουν τόσο βαθιά και με τέτοια ένταση όπως η μουσική!

Ο Μουσικός 98,6 έρχεται αυτή τη σεζόν ανανεωμένος, με νέο πρόγραμμα και πρόσωπα «έκπληξη», να μας ταξιδέψει με τη δύναμη της μουσικής και της επικοινωνίας γιατί… #imousikimasenonei.

7 με 10 κάθε πρωί θα ξυπνάμε με την Πόπη Τσαπανίδου! Η αγαπημένη δημοσιογράφος – σε έναν νέο ρόλο – θα μας καλεί να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με αισιοδοξία και με χαμόγελο. Θα μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, και θα μας προτείνει τρόπους και ιδέες για να κάνουμε την καθημερινότητά μας ομορφότερη.

tsapanidouuu

Το πιο ζεστό ραδιοφωνικό χαμόγελο, η σταθερή αξία του Μουσικού, έρχεται 10 με 1 με την Εύη Αγγελίνα. Τα λέμε και τα ακούμε… όλα! Όσα πρέπει να ξέρουμε. Όσα έχουν αξία και θέση στη μέρα μας. Με χιούμορ και κυρίως με θετική διάθεση.

ANGELINNNNA

1 με 4 τη σκυτάλη παίρνει ο Νίκος Συρίγος. Όπου κι αν είμαστε - στη δουλειά, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο – ό,τι κι αν κάνουμε, ο Νίκος, μας στρώνει το μεσημεριανό τραπέζι, παίζοντας το soundtrack της διάθεσής μας… με μουσικές και τραγούδια… με ήχους και στίχους. Πάνω από όλα με καλή διάθεση, για τρεις ώρες.

syrigosss

Τα απογεύματα 4 με 7, καλωσορίζουμε την Ανθή Βούλγαρη. Λίγο πριν έρθει η νύχτα, η Ανθή μας ταξιδεύει με τραγούδια, λόγια και μια άλλη ματιά σε αυτό που λέμε «επικαιρότητα». Λογική και ευαισθησία με τα μάτια της Ανθής, την ώρα εκείνη που επιστρέφουμε στη βάση μας ή ετοιμαζόμαστε για μια βόλτα…

VOULGARIII

Και όπως πάντα μαζί μας ο Γιώργος Μαστής. Αρχισυντάκτης του πρωινού μας, η φωνή των δελτίων ειδήσεών μας.
Το νέο, ανανεωμένο πρόγραμμα του Μουσικού 98,6 είναι εδώ για να αλλάξει τις μέρες μας, με κοινό παρονομαστή τη μουσική.

mastisisisis

Γιατί πάνω απ’ όλα η #imousikimasenonei.