Βίκος: Δύναμή μας η ροή μας

Βίκος: Δύναμή μας η ροή μας

Μ’ έναν στίχο που μοιάζει να έχει εμπνευστεί από τη ρήση του του Ηράκλειτου «τα πάντα ῥεῖ», το νέο διαφημιστικό του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Βίκος μας δίνει ίσως ένα από τα πιο αισιόδοξα μηνύματα της περιόδου.

Μας θυμίζει την ισχύ της ανθρώπινης δύναμης απέναντι στις δυσκολίες, την αξία της αλληλεγγύης, αλλά και τη δύναμη που έχει η ίδια η ροή των πραγμάτων. Μια πιο «φιλοσοφική» και σίγουρα ενδιαφέρουσα προσέγγιση στην ασφυκτική καθημερινότητα της πανδημίας.

Μέσα από κινηματογραφικές εικόνες της Ελλάδας, από τοπία της ελληνικής φύσης, η ταινία μας βγάζει από την καραντίνα και μας ταξιδεύει σε μέρη όπου ο άνθρωπος ζει, ονειρεύεται, ελπίζει, δημιουργεί ελεύθερος και άφοβος. Βρίσκεται κοντά στο φυσικό περιβάλλον, στην πηγή της ζωής, απ’ όπου ξεκινά και το ταξίδι του νερού Βίκος.

Με τη λυρικότητα των spoken words και τη φωνή του γνωστού ράπερ Saske, ο Βίκος δίνει δύναμη για τις ημέρες που περνάμε και έμπνευση για εκείνες που έρχονται αμέσως μετά, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ο άνθρωπος νερό και μοιάζει τόσο φυσικό το να κυλάμε, μαζί να προχωράμε».

Το νέο διαφημιστικό προβάλλει συμβολικά όλες εκείνες τις αξίες που περιέχονται σ’ ένα μπουκάλι Φυσικού Μεταλλικού Νερού Βίκος. Τις αρχές που χαρακτηρίζουν αυτή την ελληνική - οικογενειακή επιχείρηση που γεννήθηκε και αναπτύχθηκε κερδίζοντας εδώ και χρόνια πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά των εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών. Με τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια (3 στην Ήπειρο και 1 στην Πελοπόννησο) φέρνει στο ποτήρι μας φυσικό μεταλλικό νερό από τέσσερις πηγές στα Ζαγοροχώρια.