Αυτό είναι το νέο trend στο ποτό για φέτος και μπορεί να φτάσει στα χέρια σου!

Αυτό είναι το νέο trend στο ποτό για φέτος και μπορεί να φτάσει στα χέρια σου!

Εδώ και λίγο καιρό, ένα νέο ποτό, με μικρή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, έχει κατακτήσει τη νεολαία στην αμερικανική ήπειρο και κάθε δευτερόλεπτο που περνάει γίνεται «favorite drink» όλο και περισσότερων ανθρώπων! 

Eκείνα τα βράδια, που είσαι στο σπίτι, τα φώτα χαμηλώνουν και οι εντάσεις πέφτουν, οι υποχρεώσεις φεύγουν στο παρασκήνιο, εσύ κάθεσαι στην αναπαυτική σου πολυθρόνα για να διαβάσεις ένα βιβλίο και, πολύ απλά, θέλεις κάτι «ωραίο» να πιεις… Ή άλλοτε πάλι θέλεις «κάτι» να συνοδεύει τις ατέλειωτες ώρες σου μπροστά στον υπολογιστή, ή όταν μιλάς με τους φίλους σου στο chat ή με βιντεοκλήση. Ή και εκείνες τις ώρες που δεν θέλεις απλώς να χαλαρώσεις, αλλά θέλεις να «ξεδώσεις» με την αγαπημένη σου μουσική να παίζει δυνατά, ενώ ο ρυθμός σε κατακλύζει και χορεύεις με πάθος και με όλη την ένταση που βγαίνει από μέσα σου… Τι θέλεις εκείνες τις ώρες; Θέλεις ένα ποτό, γευστικό και ελαφρύ - και σε περιεκτικότητα αλκοόλ και σε θερμίδες, θέλεις να απολαμβάνεις τη γεύση, αλλά να μη νιώθεις αργότερα πως «παρασύρθηκες», να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και με την επιλογή σου.

Αν συνηθίζεις να διαβάζεις αμερικανικά sites για να ενημερώνεσαι για τη μόδα και τις τάσεις της, για τις διεθνείς εξελίξεις, για την πολιτική ή για τα νεότερα του star system, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχεις ακούσει πως υπάρχει μία νέα τάση στο ποτό, ένα νέο trend που έχει λάβει διαστάσεις «φαινομένου» στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Πράγματι, εδώ και λίγο καιρό, ένα νέο ποτό, με μικρή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, έχει κατακτήσει τη νεολαία στην αμερικανική ήπειρο και κάθε δευτερόλεπτο που περνάει γίνεται «favorite drink» όλο και περισσότερων ανθρώπων! Μιλάμε για τα Hard Seltzer ποτά, τα οποία έχουν κατακλύσει την αμερικανική αγορά και έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων το τελευταίο διάστημα. Η βάση τους είναι το ανθρακούχο νερό, έχουν μικρή περιεκτικότητα σε αλκοόλ και σχετικά λίγες θερμίδες. Κυκλοφορούν σε διάφορα φυσικά αρώματα και κυριολεκτικά έχουν κάνει πάταγο!

q1

Η γοητεία της αντίθεσης

Τα Hard Seltzer ποτά είναι το απόλυτο νέο trend, που διαδόθηκε αστραπιαία και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Το γεγονός πως είναι ποτό «για όλες τις ώρες» πιθανότατα βοήθησε σε αυτό, πολλοί όμως υποστηρίζουν πως εκείνο το χαρακτηριστικό που κάνει τα Hard Seltzer να ξεχωρίζουν και να αποκτούν οπαδούς σε όποια αγορά κι αν εισάγονται είναι το… μυστήριο της αντίθεσης που ενσωματώνουν: Είναι νερό, όμως περιέχει αλκοόλ! Αυτό το ανθρακούχο νερό που περιέχει αλκοόλ, εμπλουτίζεται και με φυσικά αρώματα και γίνεται η μεγαλύτερη απόλαυση για όλους: Ένα γευστικότατο ποτό, με λίγο αλκοόλ και ελαφριά γεύση, που μπορείς να πιείς πραγματικά, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή εσύ θελήσεις.

Αν θέλεις να το ψάξεις ακόμα περισσότερο θα δεις ότι ένα Hard Seltzer ποτό ταιριάζει με τη φιλοσοφία σου περί υγείας και ευεξίας – αυτό που είναι σήμερα ένας ολόκληρος ο τρόπος ζωής σου: Γυμνάζεσαι, προσέχεις τη διατροφή σου και θέλεις την ιδεολογία σου να μην χρειάζεται να την «ξεχνάς» όταν διασκεδάζεις και όταν περνάς καλά, κυρίως διότι θέλεις να περνάς συνέχεια καλά και όχι… «μία στο τόσο»! Νερό και αλκοόλ μαζί – ο ιδανικός συνδυασμός για ‘σένα που γνωρίζεις πολύ καλά τι θέλεις και γιατί!

q2

Ένα ποτό για ‘σενα και όλες τις στιγμές της ζωής σου

Πλέον ένα διάσημο Hard Seltzer ποτό κυκλοφορεί και στην Ελλάδα: Είναι το Topo Chico Hard Seltzer, που θα βρεις σε τρεις γεύσεις: Tangy Lemon Lime, Cherry Acai και Tropical Mango – τρεις επιλογές για να ικανοποιήσεις τη γεύση σου κάθε στιγμή. Πρόκειται για ένα Ready To Drink (RTD) beverage, που φιλοδοξεί να προσφέρει στους Έλληνες αυτό που ξετρέλανε τους Αμερικανούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη τη Δυτική Ευρώπη. Ένα νέο ποτό, που κυκλοφόρησε μόλις τον Σεπτέμβριο του 2020 στη Λατινική Αμερική, έρχεται ολοταχώς και στο ψυγείο σου και υπόσχεται να σου χαρίσει μία ολοκαίνουρια γευστική εμπειρία – ή και τρεις, γιατί κανείς, ποτέ δεν είπε πως πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξεις μία μόνο από τις τρεις εκδοχές του!

Το Topo Chico Hard Seltzer* φτάνει στην Ελλάδα με… δύναμη από το Μεξικό: Το συγκεκριμένο ποτό αντλεί την έμπνευσή του από το ομώνυμο ανθρακούχο μεταλλικό νερό Topo Chico, το οποίο ξεκίνησε να εμφιαλώνεται στο Μοντερέι του Μεξικού, το 1895. Η μακροχρόνια ιστορία του νερού αυτού φτάνει στην τρίτη δεκαετία της νέας χιλιετίας και εξελίσσεται ώστε να αγκαλιάσει τις τάσεις παγκοσμίως και να δημιουργήσει μία ολόφρεσκη πρόταση, με συγκεκριμένες βάσεις: Ένα ιστορικό brand, όπως το Topo Chico και ένα ολοκαίνουριο trend, όπως τα Hard Seltzer ποτά, ενώνονται και δίνουν ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα.

q3

Ένα ελαφρύ, αλλά γευστικότατο ποτό που μπορείς να για να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά, μιλώντας με την κολλητή στην καθιερωμένη βιντεοκλήση της ημέρας, βγαίνοντας για μια βόλτα, καθώς γνωρίζεις πως δεν θα σε «βαρύνει», αλλά αντίθετα θα σε γεμίσει γευστική ικανοποίηση και θα σου μεταδώσει… τη σπιρτάδα του!

q4

Το Topo Chico Hard Seltzer μπορείς να το βρεις σε συσκευασία κουτιού 330ml και τις τρεις μοναδικές του γεύσεις. Αξίζει να γνωρίζεις επιπλέον πως δεν περιέχει γλουτένη, αλλά μόλις 96 θερμίδες ανά συσκευασία, δύο γραμμάρια ζάχαρης και 4.7% αλκοόλ (ABV) – ένας συνδυασμός που είναι βέβαιο πως θα βρει τη θέση του στο ψυγείο σου πριν από εκείνη στην καρδιά σου!

q5

Μια γευστική εμπειρία που θα σου δώσει επιτέλους αυτό το απολαυστικά καινούριο που έψαχνες. Απόλαυσε υπεύθυνα, το Topo Chico Hard Seltzer, το ποτό της… αντίθεσης για ‘σένα που είσαι γεμάτη αντιθέσεις, το γνωρίζεις καλά και το απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο!

Ακολουθήστε το Topo Chico Hard Seltzer στα social: IG: @topochicohs FB: @TopoChicoHardSeltzerOfficialEurope και ανακαλύψτε το προϊόν στο topochico.gr

*το προϊόν δεν περιέχει φυσικό μεταλλικό νερό