Όταν ένα ραντεβού με τις κολλητές είναι αρκετό για να φέρει το νησί στην πόλη!

Ευτυχώς, κάποιες ημέρες το 8ωρο στο γραφείο κυλάει σχετικά γρήγορα και πριν καν το καταλάβω έχω ήδη συναντήσει την κολλητή μου για την καθιερωμένη μας after work συνάντηση.

Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» του φετινού καλοκαιριού, δεν μπορώ με τίποτα να κρύψω την ανυπομονησία μου για τη στιγμή που θα κλείσω πίσω μου την πόρτα του γραφείου, βγαίνοντας επίσημα σε καλοκαιρινή άδεια. Μέχρι τότε βέβαια, οι ώρες που περνάω μπροστά από τον υπολογιστή προσπαθώντας να συγκεντρωθώ και να φέρω εις πέρας τις υποχρεώσεις της ημέρας, με κρατούν καθημερινά προσγειωμένη στην πραγματικότητα. Ευτυχώς, κάποιες ημέρες το 8ωρο στο γραφείο κυλάει σχετικά γρήγορα και πριν καν το καταλάβω έχω ήδη συναντήσει την κολλητή μου για την καθιερωμένη μας after work συνάντηση.

Μερικές φορές απορώ, πόσο πιο αργά και… βασανιστικά θα κυλούσε ο Ιούλιος, αν δεν είχαμε δημιουργήσει αυτή την απογευματινή, δροσιστική «ιεροτελεστία» μεταξύ besties. Διότι ο χρόνος που περνάμε παρέα μετά το γραφείο, είναι για εμάς μία ευκαιρία να βάλουμε σε ένα σύντομο «pause» τους έντονους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, ώστε να ανακαλύψουμε τις πιο ξέγνοιαστες και καλοκαιρινές εκδοχές μας. Ακριβώς για αυτό, τα απογεύματα του καλοκαιριού που μας βρίσκουν να βολτάρουμε παρέα στην πόλη, έχουν μία ξεχωριστή σημασία για εμάς, γιατί περιλαμβάνουν τις γεύσεις και τα αρώματα που μας επιτρέπουν να «γευτούμε» το καλοκαίρι που ονειρευόμαστε!

Κι όμως, παρότι παραμένουμε… ελεύθερες πολιορκημένες στο κλεινόν άστυ, εμείς έχουμε βρει τον τρόπο να «δραπετεύουμε» από την πραγματικότητα, πραγματοποιώντας γευστικά ταξίδια σε μέρη μακρινά! Πώς τα καταφέρνουμε; Πηγαίνοντας μία επίσκεψη στα αγαπημένα μας TGI Fridays™ στο Κεφαλάρι και συνοδεύοντας τα αγαπημένα μας πιάτα με τα Sips Of Summer, τα απολαυστικά cocktails που μεταμορφώνουν την πόλη σε νησί.

Πώς μία γουλιά μετατρέπει την καθημερινότητα σε ένα καλοκαιρινό όνειρο

Ομολογώ πως είναι κάπως δύσκολο να εξηγήσω πώς μπορεί μία γουλιά να ανατρέψει την καθημερινότητα και να τη μετατρέψει σε ένα καλοκαιρινό όνειρο, όμως αυτό που μπορώ να αποκαλύψω με σιγουριά, είναι πως από τη στιγμή που καθόμαστε με τη φίλη μου στο τραπέζι, ξεκινάει για εμάς ένα «ταξίδι» αισθήσεων, ένα ταξίδι που αξίζει να βιώσεις και εσύ με τις κολλητές σου! Δεν έχει σημασία αν θέλουμε να απολαύσουμε το φαγητό μας με δροσιστικές γουλιές από ρούμι, gin ή βότκα, καθώς ό,τι και αν λαχταράει ο ουρανίσκος μας, θα το βρούμε στον πιο τροπικό συνδυασμό του.

Παρόλα αυτά, ο προορισμός αυτού του ταξιδιού, εξαρτάται κάθε φορά από τον συνδυασμό του cocktail που θα επιλέξουμε. Διότι το εξωτικό Strawberry Sunset, δηλαδή το λαχταριστό cocktail που φτιάχτηκε αποκλειστικά για τους φανατικούς gin lovers και περιέχει Beefeater London Dry Gin, Orange Curacao, lime, πουρέ φράουλας, σιρόπι elderflower, φρέσκο χυμό pink grapefruit και Prosecco, είναι το «εισιτήριο» για να πάρουμε μία γεύση από ονειρικά ηλιοβασιλέματα στη Μαγιόρκα. Όσο για το Tropical Nights από Absolut Vodka, Blue Curacao, πουρέ μάνγκο, margarita mix, σιρόπι ανανά, πουρέ passion fruit και Elemakule Tiki Bitters, οδηγεί απευθείας το μυαλό μας μέχρι το μακρινό Μπαλί και σχεδόν νιώθουμε πως βρέχουμε τα πόδια μας στις όχθες του Ειρηνικού Ωκεανού, ακόμη και αν βρισκόμαστε στο… εξωτικό Κεφαλάρι!

Αφού, λοιπόν, πραγματοποιήσουμε την παραγγελία μας στον σερβιτόρο, επιλέγοντας -όπως πάντα- τα αγαπημένα μας πιάτα, δηλαδή τη δροσερή Strawberry Fields Salad, τα τραγανά Potato Twisters, το Grilled Salmon, το Truffle Parmesan Burger και καταλήξουμε στον γευστικό συνοδοιπόρο που θα μας οδηγήσει σε αυτό το απολαυστικό και καλοκαιρινό «ταξίδι» γεύσεων, το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να αφεθούμε ολοκληρωτικά σε αυτή την TGI Fridays™ εμπειρία. Nα παρασυρθούμε από τις γεύσεις και τα αρώματα των Sips of Summer, τα οποία μας οδηγούν σε επίγειους, εξωτικούς «παραδείσους»!

Ένας απολαυστικός, εξωτικός κόσμος έτοιμος να τον πιεις στο ποτήρι

Ευτυχώς, μέχρι ο bartender να ετοιμάσει τα cocktails και ο σερβιτόρος να αφήσει τα ποτήρια και τα πιάτα στο τραπέζι μας, εμείς έχουμε ήδη προλάβει να κάνουμε ένα σύντομο catch up σχετικά με τα ευτράπελα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στο γραφείο. Διότι από την ώρα που θα φτάσουν τα Sips of Summer στο τραπέζι και θα γευτούμε τις πρώτες γουλιές από τα αγαπημένα μας cocktails, θέλουμε να αφήσουμε πίσω τα άγχη και τις σκοτούρες της καθημερινότητας, ώστε να μπορέσουμε να οδηγηθούμε ανεμπόδιστα σε εξωτικές παραλίες, ονειρικές βραδιές και ηλιοβασιλέματα με μοναδικά χρώματα. Ωστόσο, σε αυτό το «ταξίδι» δεν είμαστε μόνες, καθώς αναρτώντας φωτογραφίες από τα cocktails στα SoMe μας, προσκαλούμε και τους διαδικτυακούς μας φίλους σε αυτή την καλοκαιρινή απόδραση από την πραγματικότητα!

Ειλικρινά, μιλώντας για εμένα, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό μόλις γεύομαι το Coconuts & Dreams, δηλαδή το εξωτικό cocktail, το οποίο περιέχει Havana Club Añejo 3 Años και Havana Club Añejo Reserva, είναι πως βρίσκομαι ξαπλωμένη σε μία πολύχρωμη αιώρα, η οποία είναι δεμένη σε δύο πανύψηλους φοίνικες, απολαμβάνοντας δροσιστικές γουλιές με γεύση βανίλιας, «πινελιές» lime, ανανά και καρύδας, χαζεύοντας τα πορτοκαλοκόκκινα χρώματα του ουρανού και ακούγοντας τον παφλασμό των κυμάτων, ενώ ο ήλιος χάνεται αργά και αθόρυβα στον ορίζοντα.

Όσο για τη φίλη μου, επιλέγει συνήθως το αρωματικό και φρουτώδες Summer Passion, αφού ο ευρηματικός συνδυασμός από Havana Club Añejo Reserva, φρέσκο χυμό lime, falernum liquer, passion fruit και aromatic bitters, της δίνει τη δυνατότητα να ονειρεύεται πως περιπλανιέται ξέγνοιαστη στο πολύχρωμο ιστορικό κέντρο της Vieja Habana ή πως απολαμβάνει μακροβούτια στα κρυστάλλινα νερά της Playa del Este, ενώ στο φόντο ηχεί ένα συνονθύλευμα από ξεσηκωτικές μελωδίες σε αυθεντικούς son, salsa και reggaeton ρυθμούς.

Όπως είναι λογικό, αυτή η γαστρονομική εμπειρία δεν μας αφήνει ανεπηρέαστες, αλλά μας ξεσηκώνει και εντείνει ακόμη περισσότερο την ανυπομονησία μας για τις καλοκαιρινές διακοπές. Κάπως έτσι, μας παρακινεί να αρχίσουμε να οργανώνουμε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού μας, κλείνοντας ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ψάχνοντας το ιδανικό κατάλυμα και σχεδιάζοντας τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα «απογειώσουν» το καλοκαίρι μας.

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τις ημέρες αναμονής μέχρι να φύγεις για το νησί, πραγματοποιώντας απολαυστικά ταξίδια στην πόλη, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βάλεις στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου μερικές επισκέψεις στο πιο κοντινό κατάστημα TGI Fridays™, δηλαδή τον ιδανικό προορισμό για τις απογευματινές after work ή και τις βραδινές εξορμήσεις με τις κολλητές σου, το μέρος στο οποίο κάθε ημέρα έχει το vibe μιας άκρως καλοκαιρινής και αισιόδοξης Παρασκευής! Να είσαι σίγουρη πως συνοδεύοντας τα αγαπημένα σας πιάτα με ένα από τα καλοκαιρινά cocktails, Sips of Summer, θα έχετε εξασφαλίσει ένα «εισιτήριο» για μία απολαυστική απόδραση από την καθημερινότητα, η οποία θα σας οδηγήσει στους πιο εξωτικούς προορισμούς!

#enterthefridaysstateoflife #tgifridays #tgifridaysgr #SipsOfSummer

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης