Γιατί στα Χανιά και τη Ζάκυνθο οι wellness lovers και οι digital nomads θα βρουν ό,τι ψάχνουν!

Γιατί στα Χανιά και τη Ζάκυνθο οι wellness lovers και οι digital nomads θα βρουν ό,τι ψάχνουν!
Το Ναυάγιο είναι η πιο γνωστή παραλία στη Ζάκυνθο.

Για εσένα που μετράς τον χρόνο αντίστροφα.

Τα τελευταία χρόνια το σαλόνι σου έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο home office που σου επιτρέπει να παραμένεις παραγωγική και multitasking; Μήπως τα απογεύματα απολαμβάνεις after work «ιεροτελεστίες» περιποίησης, οι οποίες σε βοηθούν να αποβάλεις το στρες που συσσώρευσες κατά τη διάρκεια του 8ώρου; Τότε να ξέρεις πως αυτό το κείμενο έχει γραφτεί για εσένα!

Για εσένα που μετράς τον χρόνο αντίστροφα για τη στιγμή που θα φορτώσεις ένα backpack στην πλάτη σου και θα αφήσεις πίσω σου τον θόρυβο της πόλης, την ένταση και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, για να «προσγειωθείς» σε έναν προορισμό που θα σε βοηθήσει να απολαύσεις ένα σόλο ταξίδι ζωής, το οποίο θα σου χαρίσει μία καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Ποιος είναι ο ιδανικός προορισμός, για να βιώσεις τις σόλο διακοπές που ονειρεύεσαι όλο τον χειμώνα; Και για να βρεις τη σωστή απάντηση σε αυτό το ερώτημα, χρειάζεται να εστιάσεις στα ζητούμενα που έχεις από το μέρος που σκοπεύεις να επισκεφθείς.

Διότι αν είσαι μία ορκισμένη workaholic που ενδιαφέρεται να συνδυάσει τις διακοπές της με το teleworking ή είσαι μία wellness lover, η οποία θέλει να μετατρέψει την περιποίηση σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι των διακοπών της, να ξέρεις πως παρακάτω θα βρεις τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που υπόσχονται πως θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου.

Στα γραφικά Χανιά θα φέρεις στην επιφάνεια τη wellness queenette που «κρύβεις» μέσα σου

Εφόσον αποφάσισες πως θα περάσεις μόνη την περίοδο των διακοπών σου, αξίζει να επισκεφθείς έναν προορισμό που θα σε παρακινεί να απολαμβάνεις ατελείωτες εξερευνήσεις στα γραφικά στενά του, ενώ συγχρόνως, αλλά και εμπειρίες περιποίησης και ευεξίας, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις τις «μπαταρίες» σου. Και αν υπάρχει ένας προορισμός που διαθέτει όλα αυτά και πολλά παραπάνω, αυτός είναι σίγουρα τα «παραμυθένια» Χανιά, τα οποία ξεχωρίζουν από όλες τις περιοχές της Κρήτης για την πολύπλευρη αρχιτεκτονική, την αυθεντική κρητική φιλοξενία, αλλά και για τις εμπειρίες ευεξίας που προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Αν θέλεις, λοιπόν, να χορτάσεις δροσιστικές βουτιές σε καταγάλανα νερά, απογευματινές περατζάδες στην Παλιά Πόλη ή το Ενετικό Λιμάνι και χαλαρωτικές στιγμές pampering, να ξέρεις πως επιλέγοντας να ταξιδέψεις με τη SKY express και πραγματοποιώντας την κράτησή σου στο skyexpress.gr, μπορείς να εξασφαλίσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής με 30% έκπτωση στο 5άστερο iResort Beach Hotel and Spa. Eκεί θα απολαύσεις εξειδικευμένες θεραπείες σώματος και προσώπου από έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι θα σε κατευθύνουν στην εμπειρίες που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, ώστε να εναρμονίσεις το σώμα με το μυαλό και την ψυχή σου! Να είσαι σίγουρη πως οι σόλο διακοπές σου θα είναι οι πιο ειδυλλιακές που έχεις ζήσει μέχρι σήμερα.

image005.jpg

Το Παλιό Λιμάνι και ο Αιγυπτιακός Φάρος των Χανίων

Στα Χανιά ανήκουν και μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Κρήτης – και ολόκληρης της Μεσογείου, αν θέλεις τη γνώμη μας: Ο Μπάλος με την εντυπωσιακή λιμνοθάλασσα, το Ελαφονήσι με τη ροζ άμμο, η απέραντη Φαλάσαρνα με το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα είναι μερικές μόνο από αυτές. Όσο βρίσκεσαι στα Χανιά μπορείς να πάρεις τη μεγάλη απόφαση και να διασχίσεις το μεγαλύτερο Φαράγγι της Ευρώπης, το Φαράγγι της Σαμαριάς και να επισκεφθείς τα παραθαλάσσια χωριά των Σφακίων, σε κάποια από τα οποία, όπως το Λουτρό, μπορείς να πλησιάσεις μόνο διά θαλάσσης ή από μονοπάτι!

image005.jpg

Το Λουτρό στα νότια Χανιά

Στη Ζάκυνθο θα πεις «ναι» στο bleisure και αφού κλείνεις τα deadline θα κάνεις μακροβούτια

Μήπως ήρθε η ώρα να επωφεληθείς από το γεγονός πως εργάζεσαι από το σπίτι, για να επεκτείνεις την περίοδο των διακοπών σου; Αλήθεια, ποιος ο λόγος να παραμένεις στην πόλη, όταν μπορείς να συνεχίσεις να εργάζεσαι από όπου εσύ επιθυμείς; Εμείς, πάντως, αν ήμασταν στη θέση σου θα είχαμε ακολουθήσει την τάση που λέγεται bleisure και θα είχαμε «πετάξει» ήδη για Ζάκυνθο, εκεί όπου θα συνδυάζαμε το απαιτητικό 8ωρο της απασχόλησής μας, με την απόλαυση που μας προσφέρει η διαμονή σε έναν «παραδεισένιο» καλοκαιρινό προορισμό. Το ίδιο, λοιπόν, μπορείς να κάνεις και εσύ, επιλέγοντας ως προορισμό σου τη Ζάκυνθο και αξιοποιώντας τους προνομιακούς ναύλους, SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy, τους οποίους σου προσφέρει η SKY express, για να επιλέξεις αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις του ταξιδιού σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως όλοι οι ναύλοι περιλαμβάνουν χειραποσκευή ή και παραδοτέα αποσκευή, ενώ σου παρέχουν έκπτωση 10% στην επιστροφή. Από εκεί και πέρα, εσύ επιλέγεις αν θες να εξασφαλίσεις δωρεάν αλλαγή πτήσης, γρήγορο πέρασμα από τον έλεγχο ασφαλείας ή προτεραιότητα στην παραλαβή των αποσκευών στον προορισμό σου, ώστε να διαλέξεις το κατάλληλο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση, μην πάρεις πολλά πράγματα μαζί σου, μόνο τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή το laptop, το μαγιό σου και δύο με τρεις αλλαξιές, ό,τι χρειάζεσαι για να απολαύσεις αυθεντικές bleisure διακοπές.

image009.jpg

Το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο προσελκύει επισκέπτες από κάθε άκρη της Γης και θεωρείται must ελληνικός προορισμός

Όσο βρίσκεσαι στη Ζάκυνθο και γνωρίζεις το νησί από άκρη σε άκρη, έχεις τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις τα πάντα για την καρέτα-καρέτα, τη θαλάσσια χελώνα που στις νότιες παραλίες του νησιού, γεννά τα αβγά της κάθε χρόνο. Αν είσαι πολύ τυχερή και με τη βοήθεια των οικολογικών οργανώσεων που δρουν εκεί, μπορεί και να δεις τη στιγμή που τα μικρά χελωνάκια γεννιούνται και περπατούν προς τη θάλασσα για να ξεκινήσουν το μεγάλο ταξίδι της ζωής τους.

Κλείνοντας, να ξέρεις πως ανεξάρτητα από τον τύπο διακοπών που θες να πραγματοποιήσεις, με τη SKY express ταξιδεύεις αλλιώς και πλέον, έχει την ευκαιρία να χαρίσεις μία νέα, ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία στον εαυτό σου! Πώς; Λαμβάνοντας μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό, οποίος σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο από τη SKY express και να ταξιδέψεις για τον αγαπημένο σου ελληνικό προορισμό. Δήλωσε συμμετοχή και ίσως να είσαι εσύ μία από τις τρεις μεγάλες τυχερές που θα κερδίσουν ένα διπλό εισιτήριο από τη SKY express, για να έχουν ένα συναρπαστικό ταξίδι να περιμένουν και μετά το καλοκαίρι!