Καλοκαιρινές διακοπές στο εξωτερικό για ασύγκριτες γαστρονομικές εμπειρίες!

Καλοκαιρινές διακοπές στο εξωτερικό για ασύγκριτες γαστρονομικές εμπειρίες!

Ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι να επιλέξεις πόλεις, οι οποίοι θα ξεσηκώσουν ακόμη περισσότερο τους γευστικούς σου κάλυκες;

Εάν το tasting είναι η αγαπημένη συνήθεια για εσένα και την παρέα σου, μήπως ήρθε η στιγμή αυτό το καλοκαίρι να οργανώσεις τις διακοπές σου σε γαστρονομικούς προορισμούς του εξωτερικού, εξελίσσοντας ακόμη περισσότερο τη γνώση σου για το φαγητό;

Εάν η απάντηση είναι «ναι», τότε είσαι η απόλυτη traveler του καλοκαιριού!

Μην χάνεις άλλο χρόνο, οργάνωσε ένα διαφορετικό ταξίδι αναψυχής και μοναδικών εμπειριών, σε ευρωπαϊκούς προορισμούς που φημίζονται για τις premium γευστικές απολαύσεις που μπορούν να προσφέρουν σ’ εσένα και την παρέα σου μαζί φυσικά με την απαραίτητη χαλάρωση που χρειάζεσαι.

1657540000198-584336760-image003.png

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι να επιλέξεις πόλεις, οι οποίοι θα ξεσηκώσουν ακόμη περισσότερο τους γευστικούς σου κάλυκες;

Εάν αναρωτιέσαι ποιοι είναι αυτοί, η SKY express έχει τις απαντήσεις. Και ειδικά για εσένα που δεν βλέπεις την ώρα να αφεθείς στο πιο πρωτόγνωρο γαστρονομικό «ταξίδι», η εμπειρία ξεκινάει με την απογείωση! Μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων premium και αποκλειστικών ποτών και snacks είναι διαθέσιμη προς αγορά μέσα από την υπηρεσία SKY Drinks & Bites. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις foodie, είναι να επιλέξεις ποιος από τους παρακάτω προορισμούς θα γίνει ο αγαπημένος σου, φέτος το καλοκαίρι!

Γαστρονομική «στάση» στην Κύπρο για τα κλασικά παραδοσιακά πιάτα και τους μεζέδες της

Είτε είσαι foodie expert είτε όχι, σίγουρα έχεις φάει έστω και μία φορά στη ζωή σου σεφταλιά και χαλούμι. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν πως η Κύπρος έχει συνταγές που αποτελούν μείγμα του ελληνικού πολιτισμού με τους πολιτισμούς της Μέσης Ανατολής και τα κυπριακά πιάτα ξεχωρίζουν για τη νοστιμιά τους και την ιδιαίτερη γεύση τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο γαστρονομικός τουρισμός του νησιού είναι ξακουστός και πολλοί ταξιδιώτες έχουν σαν προτεραιότητα τη δοκιμή διάφορων τοπικών γεύσεων.

1657540013001-871284424-image005.jpg


Η Λάρνακα είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες τουριστικά περιοχές της Κύπρου

Όταν, λοιπόν, κανονίσεις με την παρέα σου το ταξίδι στη Μεγαλόνησο στην οποία μπορείς να βρεθείς από το αεροδρόμιο της Αθήνας σε μόλις 1 ώρα και 35 λεπτά, χάρη στην απευθείας άνετη και ασφαλή πτήση της SKY express, το σίγουρο είναι ότι θα σε περιμένουν αυθεντικές γεύσεις που δε θα βρεις αλλού. Εκεί, θα τα δοκιμάσεις όλα! Από χαλούμι και σεφταλιές μέχρι το κοκκινιστό, το στιφάδο ψημένο στον πηλό, το φρέσκο ψάρι, τα ψημένα κρέατα ακόμη και τα όσπρια σε διάφορες εκδοχές. Αν τα συνδυάσεις, δε, με τον μεζέ και τη ζιβανία της Κύπρου, το αποτέλεσμα «θα μιλήσει» απευθείας στον ουρανίσκο.

Όσο βρίσκεσαι στο νησί μην παραλείψεις να επισκεφθείς τις εντυπωσιακές εκκλησίες, τα τζαμιά, τις γκαλερί τέχνης και φυσικά τις εντυπωσιακές παραλίες με τα ζεστά νερά και όλες τις ανέσεις – και πολυτέλειες που μπορείς να φανταστείς!

1657540020649-843881487-image007.jpg


Η πανέμορφη κι εξωτική Αγία Νάππα στην Κύπρο, όπου μπορείς να φτάσεις πανεύκολα από το αεροδρόμιο της Λάρνακας

Φημισμένα γαλλικά εδέσματα που θα σε συναρπάσουν με μία απόδραση στο Παρίσι

Το Παρίσι είναι πάντα η τέλεια ιδέα και όλοι το γνωρίζουμε αυτό πολύ καλά! Τα ιστορικά και παγκοσμίου ενδιαφέροντος μνημεία του, όπως η Αψίδα του Θριάμβου, η Σακρ Κερ της Μονμάρτης, και η πιο γνωστή εκκλησία, η φημισμένη Παναγία των Παρισίων, το Μουσείου του Λούβρου και φυσικά η Ντίσνεϋλαντ… είναι μόνο μερικά από τα μέρη που θα σε καθηλώσουν.

Αυτό το καλοκαίρι, όμως, η ασύγκριτη πολιτιστική κληρονομιά της πόλης του φωτός, χτισμένη γύρω από τον ποταμό Σηκουάνα και φωτισμένη από τον εντυπωσιακό Πύργο του Άιφελ, σε καλεί να την ερωτευτείς για έναν ακόμη λόγο.

1657540033407-287629238-image009.jpg


Το κρουασάν είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά εδέσματα της γαλλικής κουζίνας

Ναι αγαπητή Queenette, η γαλλική κουζίνα θεωρείται από τις πιο εκλεπτυσμένες γαστρονομικές σκηνές στον κόσμο. Εάν λοιπόν φέτος το καλοκαίρι πάρεις την πτήση της SKY express για το Διεθνές Αεροδρόμιο Παρισιού Σαρλ ντε Γκωλ, μην παραλείψεις να ξεκινήσεις τη γευσιγνωσία σου με μία επίσκεψη σε έναν γαλλικό φούρνο και να δοκιμάσεις μαζί με όλη την παρέα, τα φημισμένα κρουασάν του Παρισιού, μία αφράτη μηλόπιτα και μία ζεστή μπαγκέτα. Όταν έρθει η ώρα για το lunch break, επίλεξε ένα από τα κλασικά γαλλικά πιάτα, όπως μία ζουμερή μπριζόλα, ένα boeuf bourguignon ή ένα φιλέτο πάπιας. Για το τέλος και λίγο πριν πάρεις την πτήση της επιστροφής σου, κάνε μία βόλτα από ένα γαλλικό bistro, στο οποίο θα απολαύσεις ένα ποτήρι κρασί από τους γαλλικούς αμπελώνες συνοδευόμενο από μία ποικιλία τυριών και εδεσμάτων.

Το σίγουρο είναι πως σε όποιον τύπο traveler και αν ανήκεις, με τη SKY express ταξιδεύεις αλλιώς και τώρα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις μέσα από ένα μοναδικό δώρο! Απολαμβάνοντας τις διακοπές που ονειρεύεσαι και απογειώνοντας τη διάθεσή σου, διεκδικείς ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο από τη SKY express για τον αγαπημένο σου ελληνικό προορισμό. Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και μπορεί να είσαι εσύ μία από τις τρεις μεγάλες τυχερές που θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο από τη SKY express για έναν ελληνικό προορισμό της επιλογής τους και ένα συναρπαστικό ταξίδι να σε περιμένει και μετά το καλοκαίρι!