Girl Power vibes στη «μικρή οθόνη»

Girl Power vibes στη «μικρή οθόνη»

Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε πέντε σειρές που όχι μόνο θα γίνουν η παρέα σου στο χειμωνιάτικο cocooning, αλλά θα βάλουν στην καθημερινότητά σου δυναμικές γυναίκες.

Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» του φετινού χειμώνα και την έναρξη των γιορτών, νιώθεις την ανάγκη να περνάς λίγο περισσότερο χρόνο εντός, απολαμβάνοντας την άνεση του προσωπικού σου χώρου. Σε αυτές τις σπιτικές στιγμές, βέβαια, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχεις για συντροφιά μια καλή σειρά, η οποία θα σε κάνει να δραπετεύσεις από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου.

Εμείς βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε πέντε σειρές που όχι μόνο θα γίνουν η παρέα σου στο χειμωνιάτικο cocooning, αλλά θα βάλουν στην καθημερινότητά σου δυναμικές γυναίκες, πρωταγωνίστριες σε ιστορίες με μπόλικη δράση, γέλιο, μυστήριο και συγκίνηση. Φτιάξε λοιπόν snack, πάτα «play» και γνώρισέ τις!

Οι μπαλαρίνες που κυνηγούν το όνειρο της καθιέρωσης στην Όπερα του Παρισιού

Ο συχνά σκληρός «μικρόκοσμος» του επαγγελματικού μπαλέτου «ξετυλίγεται» μέσα από τις 2 σεζόν της σειράς «LOpera», που είναι διαθέσιμες στην COSMOTE TV. Πρωταγωνίστριες της ιστορίας, η 35χρονη χορεύτρια Zoe που υποδύεται η Ariane Labed (The Lobster, Trigonometry, Attenberg) και η ανερχόμενη, 19χρονη Flora (Suzy Bemba). Οι δύο μπαλαρίνες κυνηγούν το όνειρο του επαγγελματικού κλασικού χορού στην όπερα του Παρισιού. Πόσο μακριά είναι διατεθειμένες να φτάσουν, όταν τα όνειρά τους συγκρούονται με την πραγματικότητα;

Η κοινωνική λειτουργός που άθελά της γίνεται μάχιμη ντετέκτιβ

Η Mina Settembre είναι μία αφοσιωμένη κοινωνική λειτουργός που ζει και εργάζεται στη Νάπολη. Έχοντας χωρίσει πρόσφατα, ζει προσωρινά στο σπίτι της μητέρας της, με την οποία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Ενώ προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, η Μίνα «σκοντάφτει» πάνω σε ένα μυστήριο που σχετίζεται με το παρελθόν του πατέρα της, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Τότε, αποφασίζει να το εξιχνιάσει με κάθε κόστος.

Η 1η σεζόν της σειράς «Mina Settembre» είναι διαθέσιμη στην COSMOTE TV.

Η νεαρή ντετέκτιβ που διαπρέπει σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον

H Karen είναι μία επίμονη αστυνομικός, η οποία μετά την προαγωγή της στη Μονάδα Ιστορικών Υποθέσεων της Αστυνομίας της Σκωτίας, αποφασίζει να ανοίξει ξανά τον φάκελο της δολοφονίας μίας σερβιτόρας. Μέσα από την έρευνά της, θα εντοπίσει κάποια «κενά» στην αρχική έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 1995 και θα προσπαθήσει να διαλευκάνει το μυστήριο που σχετίζεται με το συγκεκριμένο έγκλημα. Αλήθεια όμως, πόσο εύκολο είναι για μία γυναίκα σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων της και να πετύχει τον στόχο της;

H σειρά «Karen Pirie» είναι διαθέσιμη στην COSMOTE TV.

Η αστυνομικός που μάχεται ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα

Η Parminder Nagra που ίσως θυμάσαι από το «Καν’ το όπως ο Μπέκαμ», υποδύεται τη δυναμική και πανέξυπνη αστυνομικό Rachita Ray στο θρίλερ «DI Ray». Έπειτα από την προαγωγή της, η Rachita αναλαμβάνει να συμμετάσχει στην έρευνα μίας ανεξιχνίαστης ανθρωποκτονίας, πίσω από την οποία «κρύβεται» ο σκοτεινός υπόκοσμος του οργανωμένου εγκλήματος της Μεγάλης Βρετανίας. Μέσα από αυτήν την έρευνα, η Rachita θα έρθει αντιμέτωπη με επικίνδυνους ανθρώπους, πλεκτάνες και κυρίως, με τον ίδιο της τον εαυτό.

H σειρά είναι διαθέσιμη στην COSMOTE TV.

Η επικεφαλής μιας επίλεκτης ομάδας πρακτόρων του Πολεμικού Ναυτικού

Είναι αλήθεια πως για τα αρχικά NCIS, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικότερα αν είσαι φαν του επιτυχημένου τηλεοπτικού franchise ή αν απλά είσαι φαν των σειρών δράσης. Αυτό που ξεχωρίζει το «NCIS: Hawaii», όμως, είναι πως ο κεντρικός του χαρακτήρας είναι γυναίκα. Στις 2 σεζόν της σειράς που είναι διαθέσιμες για binge-watching στην COSMOTE TV, θα γνωρίσεις την Jane Tennant (Vanessa Lachey) αρχηγό μίας επίλεκτης ομάδας πρακτόρων του Πολεμικού Ναυτικού. H Jane, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, προσπαθεί να ισορροπήσει την προσωπική με την επαγγελματική της ζωή, ερευνώντας παράλληλα, σοβαρά εγκλήματα. Όλα αυτά, στις ακτές της ειδυλλιακής Χαβάης!