Κερδίστε τα must εργαλεία styling για τα μαλλιά σας από τη Remington!

Το να δημιουργήσετε το χτένισμα που θέλετε είναι ζήτημα... εργαλείου! Η Remington, κορυφαία εταιρεία στο χώρο του styling, σας κάνει το πιο τέλειο δώρο για τις γιορτές: μπείτε στον διαγωνισμό μας και κερδίστε 5 Stylist Turbo 2200 Σεσουάρ με 2 Turbo Fans και 5 Stylist Multi Style Ισιωτικό για μπούκλες με μοναδικές πλάκες εναλλασσόμενου μεγέθους με τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ίσιο στυλ, το μέγεθος της μπούκλας - χαλαρή ή σφιχτή και κυματιστά μαλλιά, ευκολότερα από ποτέ!

Το νέο Σεσουάρ Stylist Turbo 220 , έχει 2200w τα οποία αποδίδονται στα 2 Turbo Fans, Τεχνολογία Ιόντων, 3 επιλογές θερμοκρασίας, 2 επιλογές ταχύτητας και επιλογή Turbo, θα σας δώσει ένα αποτέλεσμα που θα σας καταπλήξει. Παράλληλα με επιλογή στο Στόμιο ή τη Φισούνα, οι δυνατότητές σας για ακόμα περισσότερα στυλ πολλαπλασιάζονται!

Όσο για το, επίσης νέο, Stylist Multi Style, διαθέτει 3 ρυθμίσεις ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλά στυλ με μία μόνο συσκεύη! Οι 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας στην πλάκα σας δίνουν τη δυνατότητα επιλογής από 150° έως 210° C , ενώ η επίστρωση Advanced Ceramic προσφέρει μεγαλύτερη προστασία- μέσα σε 30'' είναι έτοιμο για χρήση και εσείς με τις πιο απλές κινήσεις θα έχετε σε χρόνο dt το χτένισμα που επιθυμείτε!

Και τα δώρα δε σταματούν εδώ: μπείτε στο www.rhb.gr και εκμεταλλευτείτε την ειδική έκπτωση 20% για τις Αγορές σας! Κωδικός Κουπονιού: RH@QUEEN


Ισχύς Προσφοράς : 10/12/2014 – 10/01/2015

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ QUEEN ΕΛΗΞΕ!!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης