Διαγωνισμός Fairy: Αυτή είναι η μαμαδο-ιστορία που κέρδισε πλούσια δώρα!

Η τυχερή που κερδίζει 5 συσκευασίες FAIRY CLEAN & CARE και μια περιποίηση στο "Νiche" η οποία περιλαμβάνει : ένα "The Manicure" ( αξίας 15€ ) και ένα «The Pedicure" ( αξίας 20€ ) είναι η Μαρία Τσουκάτου. Συγχαρητήρια!

Ιδού η ιστορία, όπως ακριβώς μας την έστειλε η γλυκιά μανούλα:

«Eίναι η μέρα των γενεθλίων της μικρής Μαριέττας.... η έκπληξη είναι φυσικά η παραμυθένια τούρτα που θα κατασκευαστεί με την βοήθεια των συμμαθητών της από το σχολείο της ... Σάββατο πρωί & αρχίζουν να συγκεντρώνονται όλα τα παιδάκια & οι προετοιμασίες.... που εκτός από την συμμετοχή τους στην ζαχαροπλαστική αυτή προσπάθεια... φέρνουν μαζί τους υλικά ... για την διακόσμηση του σπιτιού... μικρές, όμορφες κατασκευές... & τα λιλιπούτεια αυτά πλασματάκια...δημιουργούν, συνεργάζονται & ξεδιπλώνουν όλη τους την φαντασία... τελειώνοντας με την διακόσμηση ... αρχίζει πυρετωδώς η συνεργασία μέσα στον χώρο της κουζίνας... χωρισμένοι σε τρεις (3) ομάδες .. με κίτρινα, μπλέ & φούξια σκουφάκια ... οι petits chefs ... μοιράζονται τις εργασίες που χρειάζονται για την δημιουργία ... της 5όροφης τουρτίτσας μας...

στο μεγάλο τραπέζι ... ξεκινούν... δίνοντας τις οδηγίες ... με την καθοδήγηση & των άλλων μαμάδων που παρεβρίσκονται εκεί... με μουσική & πολύ κέφι ξεκινάει... το χαρούμενο αυτό επιχείρημα.. με καλό συντονισμό & φυσικά πολλή υπομονή ... αλλά πολλή χαρά να φτιάξουν μόνα τους, κάτι που θα τους δώσει μεγάλη ευχαρίστηση στο να προσφέρουν την γλυκιά αυτή νοστιμιά στην φίλη τους... σωστές κινήσεις... & μια κουζίνα που στο photo-finish ήθελε αρκετό καθάρισμα... το αποτέλεσμα μας δικαίωσε ... η τούρτα μας έγινε & γευστική & με πολύ γούστο ... στην εμφάνιση της... ροζ με την μικρή dora την ερευνήτρια ... να στολίζει το top της τούρτας μας... καρτούν γνωστό... σε όλα τα παιδάκια... η έκπληξη ολοκληρώθηκε επιτυχώς... με την είσοδο της Μαριέττας στο σπίτι .. (η οποία ήταν με την γιαγιά της)... Ηappy Birthday !!!»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης