Κέρδισε μία δωροκάρτα ΙΚΕΑ αξίας 100 ευρώ και γίνε και εσύ του ύπνου!

Είναι ωραίο να είσαι του ύπνου και εμείς που #EimasteTouYpnou, το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι. Για να μπεις όμως και εσύ στο δικό μας γκρουπ και να κοιμάσαι κάθε βράδυ σαν πουλάκι, χρειάζεται να εξοπλίσεις καταλλήλως το υπνοδωμάτιό σου.

Από το άνετο στρώμα αφρού ή ελατηρίων που θα επιλέξεις μέχρι το κατάλληλο μαξιλάρι και από την παπλωματοθήκη που θα προμηθευτείς, στο πάπλωμα που θα πάρεις, τα σεντόνια και τα προστατευτικά στρώματος και μαξιλαριού που θα επιλέξεις και τα φυτά και τα διακοσμητικά που θα μετατρέψουν το υπνοδωμάτιό σου σε ένα «καταφύγιο» που ευνοεί την χαλάρωση και τον καλό ύπνο.

Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου και η σωστή ποιότητα και διάρκεια του ύπνου, είναι αναμφίβολα ζωτικής σημασίας για να είσαι σε καλή φόρμα κάθε μέρα.

Αν αισθάνεσαι, λοιπόν, την ανάγκη να αναβαθμίσεις τον ύπνο σου και να κοιμάσαι στο εξής καλύτερα, μην χάνεις χρόνο! Λάβε μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνουμε από τις 31/03 μέχρι τις 05/04, για να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις μία δωροκάρτα ΙΚΕΑ και να μετατρέψεις το υπνοδωμάτιό σου σε ένα ζεν «καταφύγιο»!

Τα βήματα για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό είναι απλά. Για την ακρίβεια, για να μπεις στην κλήρωση και να είσαι ένας από τις τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν από μία δωροκάρτα ΙΚΕΑ αξίας 100 ευρώ, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να κάνεις follow στο Instagram το @queengr και το @ikeagreece, να κάνεις like στο σχετικό post στο Instagram του Queen.gr και να κάνεις mention στα σχόλια δύο φίλους σου.

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ, μπες στο Instagram του Queen.gr για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και κάνε ένα virtual walkthrough στην ΙΚΕΑ για να εμπνευστείς και να δεις τι θα πάρεις για το υπνοδωμάτιο σου με τη δωροεπιταγή που θα κερδίσεις, αν είσαι ένας από τους τρεις τυχερούς! Το σίγουρο είναι πως είναι πολύ πιο εύκολο από όσο ενδεχομένως πίστευες, να γίνεις και εσύ του ύπνου!



#ikeagreece #EimasteTouYpnou

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης