TRES Giveaway: Κέρδισε μία τσάντα με τα απόλυτα TRESemmé must haves!

Πώς θα είσαι εσύ μία από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν από μία τσάντα γεμάτη TRESemmé προϊόντα;

Big 90’s Blowout, Off-Duty Bun, Spikey Crown… Τα τρία πιο hot χτενίσματα που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν, τα γνωρίζεις ήδη. Χάρη στο TRESemmé, ταξιδέψαμε ως τη Νέα Υόρκη και μάθαμε όλα τα νέα για τις τάσεις στα μαλλιά απευθείας από τους trend setters. Αφού, λοιπόν, σου μιλήσαμε για αυτές και σου εξηγήσαμε με κάθε λεπτομέρεια πώς θα τις αντιγράψεις, ώρα να σου δώσουμε ένα TRES Fabulous δώρο για να σε βοηθήσουμε λίγο περισσότερο!

Σε συνεργασία με το αγαπημένο μας TRESemmé, δημιουργήσαμε ένα TRES Giveaway ώστε 5 τυχερές να κερδίσουν από μία τσάντα, η οποία περιέχει όλα τα προϊόντα που χρειάζεται για να αντιγράψεις το Big 90’s Blowout, το Off-Duty Bun και το Spikey Crown, όπως ακριβώς σου έχουμε δείξει.

Τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις; Αναζήτησε το post του διαγωνισμού στον επίσημο λογαριασμό του Queen, @queengr, κάνε like στο post (και στη σελίδα μας, αν δεν την ακολουθείς ήδη!) και tag 2 φίλες σου. Έπειτα, σπεύσε στον λογαριασμό του TRESemmé @tresemmegreece και ακολούθησέ τον. Θα μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα για τις τάσεις και τα μαλλιά απευθείας από την πηγή. Τόσο απλά!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 18/3 ως και τις 22/3 και 5 τυχερές θα κερδίσουν από μία TRES Fabulous τσάντα που θα περιέχει:

  • 1 Tresemme Shampoo Keratin για λαμπερά μαλλιά
  • 1 Tresemme Conditioner Keratin για λαμπερά μαλλιά
  • 1 Tresemme Keratin Smooth Oil.
  • 1 Tresemme Spray Keratin Heat Protection

Ποιο έχουμε πει ότι είναι άλλωστε το μυστικό της επιτυχίας για κάθε χτένισμα; Η σωστή περιποίηση! Μην περιμένεις λοιπόν, πάρε μέρος και γίνε εσύ η TRES Fab τυχερή.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης