Οκτώ ζευγάρια που χώρισαν στη διάρκεια της καραντίνας

Δεν είναι τυχαίο πως αυξήθηκαν τα διαζύγια μετά την καραντίνα

Τα ποσοστά διαζυγίου στην Κίνα από όπου ξεκίνησε η πανδημία, έχουν αυξηθεί δραματικά, σε βαθμό που σε ορισμένες πόλεις έχει ήδη τεθεί όριο στα διαζύγια που μπορεί να βγαίνουν κάθε ημέρα, σε μια προσπάθεια να ανακοπεί το κύμα διαζυγίων.

Κι αυτό, μόνο στην Κίνα χωρίς ακόμα να έχουμε τα στοιχεία που θα μιλήσουν για την κατάσταση των ζευγαριών στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι πάντως πως ξέρουμε μερικά ζευγάρια, διάσημα σε μας, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους εν μέσω πανδημίας, κι αυτό δεν το λες καθόλου τυχαίο.

Ποιοι χώρισαν ανακοινώνοντας τα νέα στα social media; Ποιοι πέρασαν χώρια την καραντίνα και το μέλλον του δεσμού τους δεν φαίνεται και τόσο λαμπρό;

Πόσο να αντέξει ένα ζευγάρι, διάσημο και μη, τα νεύρα και την κλεισούρα και την πανδημία, με παιδιά ή και χωρίς, χωρίς να σπάσουν τα νεύρα κάποιου;

Εμείς απλά συγκεντρώσαμε τις περιπτώσεις που ο χωρισμός προφανώς και ήταν στα σκαριά αλλά η πανδημία σάρωσε τις σχέσεις σαν το τσουνάμι. Το καλοκαίρι, απλά θα βρει αυτούς τους αγαπημένους celebrities single και σε κάποιες περιπτώσεις πιο ανάλαφρους από ποτέ. Πάμε να δούμε τις περιπτώσεις εκείνες που τα ζευγάρια χώρισαν τελικά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης