Πρίγκιπας William, Ρουβάς, Μποτία: Πώς γιόρτασαν όλοι οι Έλληνες και ξένοι διάσημοι μπαμπάδες

Πρίγκιπας William, Ρουβάς, Μποτία: Πώς γιόρτασαν όλοι οι Έλληνες και ξένοι διάσημοι μπαμπάδες

Εικόνες από τρυφερούς μπαμπάδες αγκαλιά με τα παιδιά τους να αντικατοπτρίζουν την αληθινή αγάπη και την ευτυχία.

Η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου σήμερα και κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζουν όλοι οι μπαμπάδες του κόσμου!

Η γιορτή του πατέρα ακολουθεί πάντα μετά τη γιορτή της μητέρας και πολλοί μπαμπάδες της εγχώριας αλλά και ξένης showbiz, δέχθηκαν τις πιο γλυκές ευχές και γιόρτασαν δημόσια αυτή τη σημαντική ημέρα.

Ειδικότερα, το Instagram κατακλείστηκε από τρυφερές φωτογραφίες συνδυασμένες με όμορφα λόγια γι' αυτή την ξεχωριστή γιορτή. Εικόνες από τρυφερούς μπαμπάδες αγκαλιά με τα παιδιά τους αντικατοπτρίζουν την αληθινή αγάπη αλλά και την ευτυχία.

Πολλοί από αυτούς ίσως να μην περίμεναν να αλλάξει τόσο γρήγορα η ζωή τους μετά τον ερχομό των παιδιών αλλά από τη μέρα που τα κράτησαν στα χέρια τους έχουν γίνει οι καλύτεροι μπαμπάδες για τα παιδιά τους. Άλλοι πάλι, θέλησαν να πουν και ένα δημόσιο «χρόνια πολλά μπαμπά» στον δικό τους πατέρα.

Το soundtrack της ζωής μας: 10 τραγούδια που μιλούν για την τρυφερή σχέση μπαμπά-κόρης

Ποιοι ήταν αυτοί που γιόρτασαν δημόσια αυτή τη μέρα;

Σάκης Ρουβάς

Για τη γιορτή του πατέρα, ο pop star, Σάκης Ρουβάς, θέλησε να μοιραστεί αγαπημένες φωτογραφίες με τα 4 παιδιά του. Διάλεξε λοιπόν να αναρτήσει όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις και έγραψε:

https://www.instagram.com/p/C8RNrNDtIGs/

Πρίγκιπας William

Μία ημέρα μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, η Κέιτ Μίντλετον θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά για την ημέρα του πατέρα στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογράφισε τον σύζυγό της αγκαλιά με τα τρία παιδιά τους να κοιτούν την θάλασσα κι έγραψε:

https://www.instagram.com/p/C8Rb1TRtNnh/

Αλμπέρτο Μποτία

Μετά τις φωτογραφίες (που μας έκαναν να λιώσουμε) από την βάφτιση του γιου της στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε σήμερα το πρωί ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον Αλμπέρτο Μποτία να κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό Ερμή.

Στην πρώτη φωτογραφία μετά τη βάφτιση, Φουρέιρα και Μποτία ποζάρουν με τον Ερμή τους

foureira-4.webp

5+1 ταινίες για να γιορτάσεις κοριτσίστικα την Γιορτή του Πατέρα σήμερα

David Beckham

O David Beckham δείχνει με κάθε τρόπο πόσο πολύ αγαπάει τους γιους του και την κόρη του.

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής θέλησε να μοιραστεί δημόσια μια οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά του και να ευχαριστήσει τη σύζυγό του Victoria Beckham, που τα έφερε στον κόσμο. Ωστόσο στην ίδια ανάρτηση εκτός από τα παιδιά του θέλησε να ευχηθεί με τη σειρά του και στον δικό του πατέρα γράφοντας:

«Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου στη ζωή είναι τα παιδιά μου, σε ευχαριστώ Victoria που μου έδωσες αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους να αγαπήσω. Να θυμάστε πάντα πόσο πολύ σας αγαπάει ο μπαμπάς. Χαρούμενη ημέρα του πατέρα μπαμπά, να έχεις μια υπέροχη μέρα σε αγαπώ!»

https://www.instagram.com/p/C8RUSSEow5p/

Φυσικά και η Victoria Beckham θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της David Beckham, με την παρακάτω φωτογραφία και έγραψε:

https://www.instagram.com/p/C8RggFDIXNu/

Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του δυο υπέροχα παιδιά κι έτσι ανήμερα της γιορτής του πατέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία να ζωγραφίζει με τον γιο του, Αχιλλέα και την κόρη του, Ακυλίνα γράφοντας στη λεζάντα:

«Μπαμπάς: ο καλύτερος και ο πιο δημιουργικός ρόλος που είχα και θα έχω ποτέ! Σας αγαπώ πολύ, παιδάκια μου! Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες»

https://www.instagram.com/p/C8ROMnuhFo8/

Justin Timberlake

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι πατέρας δύο παιδιών και θέλησε να γιορτάσει με τη σειρά του την ημέρα του πατέρα με ένα γλυκό post στο οποίο τον βλέπουμε αγκαλιά με τον γιο και την κόρη του λέγοντας:

«Tα 2 μεγαλύτερα δώρα μου. Μαθαίνω περισσότερα για τον εαυτό μου καθημερινά μόνο και μόνο επειδή και οι δύο με επιλέξατε να γίνω μπαμπάς σας. Θα είμαι πάντα εκεί για σας … για να σας σηκώνω και να σας δείχνω πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε σε αυτή τη ζωή αλλά και να σας σηκώνω όταν πέφτετε. Και, φυσικά, να σας πλημμυρίζει με αστεία ο μπαμπάς σε όλη τη διαδρομή. Σας αγαπώ πολύ. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε τον μεγαλύτερο σκοπό.

Μπράβο σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω!»

https://www.instagram.com/p/C8R0FLcANDu/

Γιώργος Λιάγκας

Ο παρουσιαστής έχει αποκτήσει μαζί με τη Φαίη Σκορδά δύο υπέροχους γιους. Αν και ο ίδιος δεν μοιράζεται συχνά προσωπικές στιγμές στα social media, για την ημέρα του πατέρα θέλησε να ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του, όπου είναι οι τρεις τους αγκαλιά στην θάλασσα:

https://www.instagram.com/reel/C8RP0pyKLgk/

Sylvester Stallone

Τρυφερή αναδρομή στο παρελθόν λόγω της ξεχωριστής αυτής μέρας έκανε και ένα από τα πέντε παιδιά του διάσημου ηθοποιού Sylvester Stallone. H 25χρονη Sistine Stallone, μέσα από ένα Instagram story είπε με τον δικό της τρόπο τα χρόνια πολλά στον αγαπημένο της πατέρα.

stal.jpg

Νίνο Ξυπολιτάς

Την ημέρα του πατέρα γιορτάζει και ο Νίνο Ξυπολιτάς, αφού είναι πατέρας δύο υπέροχων παιδιών, τον Γιώργο και την Κάρεν-Αγάπη. Αν και ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν συνηθίζει να δείχνει συχνά τα παιδιά του, σήμερα λόγω μέρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τα δύο αγγελούδια του.

ninο

Κώστας Μπακογιάννης

Με μία γλυκιά φωτογραφία και λέξεις που περιγράφουν αυτά που νιώθει για εκείνον θέλησε να ευχηθεί για την ημέρα του πατέρα η Σία Κοσιώνη στον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έγραψε κάτω από τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/C8Rua6Fooa0/

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια παλιά φωτογραφία με την κόρη του Εύα όταν εκείνη ήταν μωρό και έγραψε:

https://www.instagram.com/p/C8RimdvA1Mc/

Αποστόλης Τότσικας

Η σύντροφος του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη, του ευχήθηκε (και) μέσω Instagram με φωτογραφίες από τις πιο έντονες στιγμές τους ως γονείς και είπε την πιο σπουδαία λέξη:

https://www.instagram.com/p/C8RUMdjonvS/

Δημήτρης Θεοδωρίδης

Η Δούκισσα Νομικού θέλησε να ευχηθεί σε δύο μπαμπάδες, στον δικό της αλλά και σύζυγο και πατέρα των παιδιών της. Η ίδια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, μία από τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, που τη συνόδευε ο πατέρας της Νίκος Νομικός και μία ακόμα όπου ο σύζυγός της τη φιλά στη φουσκωμένη κοιλίτσα της καθώς κυοφορούσε το δεύτερο παιδί τους. Το μοντέλο έγραψε στην λεζάντα:

https://www.instagram.com/p/C8RbztRIBK4/

Βασίλης Μπισμπίκης

Ο ηθοποιός θέλησε να πει και δημόσια χρόνια πολλά στον αγαπημένο του πατέρα και δημοσίευσε ένα Instagram story λέγοντας:

mpismpikis.webp

Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς

Φωτογραφίες με τον αγαπημένο της μπαμπά, Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, δημοσίευσε και η Άννα Πρέλεβιτς η οποία του τρέφει μεγάλη αδυναμία. Η κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα ανέβασε ένα post στο Instagram που είναι μαζί του στη πιο σημαντική μέρα της ζωή της, τον γάμο της. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε δεν ξέχασε ωστόσο να ευχηθεί και στον αγαπημένο της πεθερό:

«Για πάντα το μικρό σου κοριτσάκι! Χρόνια πολλά σε όλους τους φανταστικούς μπαμπάδες… χωρίς εσάς όλα θα ήταν αλλιώς! Δεν γινόταν φυσικά να μη βάλω και φωτογραφία του πεθερούλη μου»

https://www.instagram.com/p/C8SGGKnIwBS/