«Πείραξε» το στήθος της; Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Beyoncé που σχολιάστηκε έντονα

Πόσο απελπισμένη πια;

Είναι γεγονός. Τα πράγματα δε βαίνουν ιδιαίτερα καλά για την Beyoncé. Σίγουρα κάποιος την έχει... ματιάσει. Η σχέση της με το σύζυγό της Jay-Z είναι σε τεντωμένο σκοινί μετά την είδηση πως μάλλον είναι πατέρας ενός 21χρονο αγοριού εν ονόματι Rymir Satterthwait. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Queen B είναι έξαλλη, καθώς διέρρευσε παλιά φωτογραφία που δείχνει τον Jay-Z αγκαλιά με την μητέρα του παιδιού αυτού. Φήμες θέλουν το ζευγάρι ένα βήμα πριν το χωρισμό, μιας και η sexy star δεν αντέχει τόση ταπείνωση!


Τέλος όμως στις φήμες περί τσακωμού προσπάθησε χθες να βάλει το διάσημο ζευγάρι. Η Beyoncé και ο Jay-Z βγήκαν το μεσημέρι για φαγητό στο Λος Άντζελες και όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας πήραν φωτιά!


Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η... αμφίεση της Bey. Μα καλά, για μεσημεριανό γεύμα πας καλή μας Beyoncé, γιατί τα πέταξες όλα έξω; Όσο για το στήθος της, δε σας φαίνεται κάπως... πειραγμένο; Πλαστικοί χειρουργοί δεν είμαστε, αλλά ένα φυσικό στήθος είναι αδύνατο να έχει αυτήν την εικόνα.

Τι άλλο θα κάνεις αγαπητή Beyoncé για να τραβήξεις το βλέμμα του Jay-Z;

Διαβάστε ακόμα

Το χάσαμε το κορμί; Ο Jamie Dornan αποχωρεί από τις 50 Αποχρώσεις & δε φαντάζεστε γιατί!

Διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται ολόγυμνη και αποδεικνύει πως δεν είναι... ανορεξική!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης