Με τον DiCaprio ή με τον κολλητό του; Η δήλωση της Rihanna περιπλέκει τα πράγματα!

Τι πραγματικά συμβαίνει;

Ε, εντάξει! Παραδίδουμε τα όπλα. Ή δεν ξέρει τι της γίνεται ή πολύ απλά παίζει τέλεια το παιχνιδάκι της. Η Rihanna το τελευταίο διάστημα μας έχει τρελάνει. Είναι τελικά ζευγάρι με τον Leonardo DiCaprio ή απλώς δύο καλοί φίλοι;


Σύμφωνα με την DailyMail, το φημολογούμενο ζευγάρι πιάστηκε στα... πράσα ενώ αντάλλασε καυτά φιλιά στο party γενεθλίων της RiRi. Φυσικά καμία φωτογραφία δεν είδε το φως της δημοσιότητας (ύποπτο ε;). Από την άλλη μεριά, το HollyScoop, σημείωσε πως Leo και Rihanna δεν είναι ζευγάρι παρά δυο καλοί φίλοι, καθώς και ότι η sexy star τα έχει με τον κολλητό του DiCaprio, Richie Akiva. Τι πραγματικά συμβαίνει ούτε οι ίδιοι μάλλον δε γνωρίζουν.

Richie και Rihanna


Και κάπου εδώ έρχεται η Rihanna να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η 27χρονη performer αποκάλυψε πως ήθελε σαν τρελή τον DiCaprio από την εφηβική της ηλικία. Είχε κόλλημα μαζί του ως κοριτσάκι και φυσικά είχε σπαράξει στο κλάμα παρακολουθώντας τον Τιτανικό.

Leo και RiRi


Λέτε το όνειρό της να έγινε πραγματικότητα ή πολύ απλά παίζει καλά το παιχνιδάκι της δημοσιότητας; Ας μας λύσει την απορία γιατί πραγματικά η σχέση τους έχει γίνει σίριαλ.

Διαβάστε ακόμα

H Jennifer Lawrence έχει καβαλήσει το καλάμι: Tα «περιστατικά-φωτιά» που την εκθέτουν!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης