Kate άσε και κάποιον για τις υπόλοιπες:Δε διανοείστε με ποιον φρεσκοχωρισμένο star τα έχει

Γωγώ Φούντα

H Κate Hudson έβαλε πλώρη για άλλο σέξι και διάσημο αγόρι

Όταν εμείς σας λέμε ότι είναι η απόλυτη αντροτραγανίστρα του Hollywood, δεν το λέμε ούτε τυχαία ούτε χωρίς αποδείξεις και ονόματα! Ναι φυσικά και αναφερόμαστε στην Kate Hudson η οποία από τη στιγμή που χώρισε από τον Matt Bellamy, έχει ήδη βάλει πλώρη για άλλες αγκαλιές.

Αφού οι φήμες την ήθελαν να κερατώνει τον πρώην αρραβωνιαστικό της, με νεαρό χορευτή, με τον οποίο στη συνέχεια κυκλοφορούσε σα ζευγάρι, φαίνεται ότι εσχάτως, τον βαρέθηκε και αυτόν, και είπε να πάει σε κάτι πιο ώριμο και διάσημο! Νομίζατε αθώοι μου αναγνώστες, ότι η βόλτα της στην παραλία με τον Chris Martin ήταν εντελώς φιλική; Μα είναι ποτέ δυνατόν αυτό όταν αναφερόμαστε στην Kate;

Σύμφωνα λοιπόν με φήμες, η διάσημη ηθοποιός τον τελευταίο καιρό «ενοχλεί» σε καθημερινή σχεδόν βάση τον πρώην της Gwyneth Paltrow και νυν(;) της Jennifer Lawrence, προτείνοντάς του συνέχεια εξόδους, δήθεν για να παίξουν τα παιδιά τους-πού τα πουλάς αυτά Kate χρυσό μου;

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, οι άλλες 2 κυρίες της ζωής του Chris, έχουν σκυλιάσει με την όλη κατάσταση και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τις δούμε και σε... κοινό μέτωπο εναντίον του εχθρού, μιας και σεβόμενες τη γυναικεία τους φύση, δεν θα επιτρέψουν στην ουρανοκατέβατη να τους πάρει τον άντρα!!!

Ζούμε για τη στιγμή, για την οποία οι τρεις ξανθομαλλούσες θα αρχίσουν τις μπουνιές, και ο Chris ως... Πασάς απλά θα παρακολουθεί την έκβαση της πάλης καπνίζοντας ναργιλέ.

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer εσύ; Το μεγάλο «φάουλ» της JLo που από ότι φαίνεται δε θα περάσει στο ντούκου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης