Mικρό μαγιό, μεγάλες αποκαλύψεις! Η Rihanna στη Χαβάη τα έδειξε όλα (ναι, ξανά!)

Βαρέθηκε κανείς να τη χαζεύει; Κανείς!

Το διασημότερο κορίτσι των Barbados, η 27χρονη Rihanna λατρεύει τον ήλιο, τη θάλασσα, τα μικροσκοπικά αποκαλυπτικά μπικίνι και για αυτό δεν σταματά τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Η star όταν δεν βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία ή σε κάποιο studio να ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια ταξιδεύει με τις φίλες της και αρέσκεται να φωτογραφίζεται σέξι κάτω από τον καυτό ήλιο!

Αυτή τη φορά η Riri μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της φωτογραφίες από την επίσκεψή της στη Χαβάι, όπου αύριο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της προσωπικής της βοηθού, Jennifer Rosales.
Απροκάλυπτα σέξι η τραγουδίστρια μας έδωσε μια γεύση πως ακριβώς απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της!


H αδιαμφισβήτητα προκλητική pop queen με ένα καυτό μπικίνι Calvin Klein, κόκκινα γυαλιά και σε σέξι πόζες, απέσπασε εκατομμύρια "likes" με αυτές τις δημοσιεύσεις και δεν μας εκπλήσσει καθόλου!

Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της δεν ικανοποιήθηκαν μόνο στη θέα του ηλιοκαμένου σώματός της, αλλά και με το γεγονός πως η δημοφιλής τραγουδίστρια επέστρεψε μετά από χρόνια στα κόκκινα μαλλιά, που να σας θυμίσουμε, η ίδια είχε κάνει μόδα το 2012. Κάτι μας λέει πως και αυτή η απόχρωση θα κοπιαριστεί μετά μανίας το καλοκαίρι που έρχεται!

Όσο για το μπικίνι ξεπούλησε ήδη στο site του γνωστού brand. Λογικό!

Διαβάστε ακόμη:

Η έγκυος που στον 9ο μήνα είχε κοιλιακούς, γέννησε: Θα μείνετε άφωνοι όταν δείτε το μωρό!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης