Είναι ακόμα παιδιά! Η Mila Kunis & ο Ashton Kutcher σε στιγμές απόλυτης ευτυχίας

Ερμιόνη Σαρρή

Η έξοδος που μας έπεισε για το πόσο ακομπλεξάριστοι είναι!

Οι περισσότεροι μπορεί να θέλουν τους νέους γονείς να ξεχνάνε τις παλιές καλές τους συνήθειες και τα ξενύχτια, αλλά στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι αλλιώς. Αν θέλεις μπορείς να τα καταφέρεις όλα. Θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο στο παιδί σου, αλλά θα βρεις και μερικές ώρες μέσα στην ημέρα για να τις περάσεις με το άλλο σου μισό.

Η Mila Kunis, λοιπόν, και ο Ashton Kutcher άφησαν την 6 μηνών Wyatt στο σπίτι και έγιναν και πάλι παιδιά. Ειδικά ο ευτυχής μπαμπάς έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Εμφανίστηκε στο Stagecoach Country Music Festival ως ένας γνήσιος καουμπόης και έκλεψε την παράσταση. Δε σταμάτησε λεπτό να χορεύει, ενώ σε πολλά τραγούδια τον συνόδευε και η Mila. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα χόρεψαν με τη ψυχή τους και αισθάνθηκαν και πάλι ως έφηβοι σε συναυλία.

Οι χορευτικές ικανότητες του ηθοποιού μας κατέπληξαν. Μα πού το έκρυβες, βρε Ashton, το ταλέντο σου αυτό; Όσο για την αμφίεση, πραγματικά μας έπεισε, ότι είναι ένα από τα πιο cool αρσενικά της showbiz. Η Mila Kunis μπορεί να υιοθέτησε ένα λίγο πιο απλό στυλ στο ντύσιμό της, αλλά ήταν η καλύτερη ντάμα για αυτόν. Και φυσικά επειδή ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, το διάσημο ζευγάρι εντοπίστηκε αρκετές φορές σε τρυφερ τετ α τετ.

Διαβάστε ακόμη:

Κορίτσι μου τι λες; Η... απίστευτη δήλωση της εβδομάδας διά στόματος Elle Macpherson

Δείτε την Penelope Cruz με... ολόσωμη δερμάτινη φόρμα & αναφωνήστε άφοβα «OMG»!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης