New couple alert: H σέξι σταρ βρήκε (επιτέλους) αγόρι και «λάμπει» ολόκληρη!

Τέρμα τα κλάματα, ζήτω ο έρωτας

Ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος, πόσο μάλλον όταν υπάρχει στη μέση και ένα παιδάκι. Η star χώρισε με τον σύντροφό της Future, τον περασμένο Απρίλιο και όλους αυτούς τους μήνες προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της. Και να που τελικά η ζωής της χαμογέλασε ξανά...


Ο λόγος για την sexy τραγουδίστρια Ciara, η οποία λέγεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη. Ποιος είναι ο τυχερός; Ο άντρας, λοιπόν, που της έχει κλέψει την καρδιά δεν είναι άλλος από τον Russell Wilson.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε για πρώτη φορά μαζί στις αρχές του Απρίλη, σε party που είχε διοργανώσει η 29χρονη star. Λίγες μόλις μέρες μετά, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση και μάλιστα στον Λευκό Οίκο. Ο 26χρονος αθλητής και η 29χρονη τραγουδίστρια έδωσαν μαζί το «παρών» στο ετήσιο Δείπνο των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου.


Οι δυο τους έδειχναν πολύ χαλαροί με τις κάμερες και φυσικά δε δίστασαν να φωτογραφηθούν αγκαλιά. Μπορεί η σχέση τους να μετρά μόλις λίγους μήνες, παρόλα αυτά εμείς τους βλέπουμε πολύ cool και ακομπλεξάριστους. Ευχόμαστε τα δημοσιεύματα να είναι αληθή και η Ciara να βρει αυτό που αναζητά στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου.

Διαβάστε ακόμα

Δεν το περιμέναμε ποτέ: Αυτή είναι η celebrity επανασύνδεση που θα ταράξει το Hollywood!

Μα γιατί; Η δήλωση της Courteney Cox που θα σας απογοητεύσει πολύ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης