Ποια Ιrina; Αυτό είναι το sexy μοντέλο που έχει «κλέψει» την καρδιά του Cristiano Ronaldo!

Από μοντέλο σε μοντέλο πάει ο άσσος του ποδοσφαίρου

Αναμφίβολα, ένα από τα top juicy θέματα της νέας χρονιάς ήταν ο χωρισμός του Cristiano Ronaldo και της Irina Shayk. Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, αφήνοντας πίσω του πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί ο λόγος που τα... «έσπασαν», παρόλα αυτά η sexy Irina φρόντισε να εκθέσει για τα καλά τον πρώην σύντροφό της, τονίζοντας πως ένιωθε άσχημη στο πλευρό του!


Και αφού, λοιπόν, ξεκατινιάσθηκαν και αλληλοκατηγορήθηκαν, είπαν επιτέλους να αδιαφορήσουν για το παρελθόν και να ανοίξουν πανιά για νέους προορισμούς. Ο φίλτατος Cristiano ήδη βρήκε αντικαταστάτρια. Και αν νομίζατε πως δε θα «έπεφτε» ξανά σε μοντέλο, πλανάστε. Ο πετυχημένος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις καλλίγραμμες γυναίκες – δεν εξηγούνται διαφορετικά οι επιλογές του-.


Σύμφωνα με το Intouchweekly, η Daniella Chavez είναι η νέα sexy κυρία που του έχει κλέψει την καρδιά. Είναι μόλις 24 ετών και... κουνελάκι του Playboy.

Όπως καταλαβαίνετε λατρεύει να προκαλεί και να δημοσιεύει γυμνές της φωτογραφίες. Τώρα εμείς τι να πούμε; Τα σχόλια είναι περιττά. Ελπίζουμε να μην ισχύουν οι φήμες, καθώς αν όντως ο Ronaldo έχει συνάψει δεσμό με την συγκεκριμένη κυρία, τότε σύντομα θα τον δούμε στα... πατώματα.


Δε μπλέκεις με τέτοιες γυναίκες αγαπημένε Cristiano, δεν το ξέρεις;

Διαβάστε ακόμα

Έχει φτάσει στην «άκρη του γκρεμού». Οι φωτογραφίες της Angelina Jolie που ανατριχιάζουν

Η JLo «ορκίζεται» σε αυτό: Βρήκαμε το smoothie της για τέλειο σώμα!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης