H πιο εντυπωσιακή αλλαγή ever; Η Jennifer Hudson κάποτε ήταν έτσι αλλά... όχι πια

Γωγώ Φούντα

Με γυμναστική και διατροφή μεταμόρφωσε κυριολεκτικά το σώμα της

Θυμάστε την καταπληκτική τραγουδίστρια στο πλευρό της Beyonce στην ταινία Dreamgirls; Όλοι τότε είχαν θαυμάσει το ταλέντο αλλά και τις απίστευτες φωνητικές ικανότητες της σχετικά άγνωστης Jennifer Hudson η οποία μάλιστα εκείνη τη χρονιά κέρδισε και το Oscar Β' Γυναικείου Ρόλου!

Εκτός βέβαια από το ταλέντο της, η Hudson υπήρξε και αρκετά παχουλή, κάτι που βέβαια σε καμία περίπτωση δεν είχε αντίκτυπο στην καριέρα της. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι η 33χρονη σήμερα star ήθελε εκτός από ταλαντούχα να θεωρείται και σέξι και τα κατάφερε και με το παραπάνω!

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν τη συνέλαβε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης στη Νέα Υόρκη, και πραγματικά μείναμε όλοι άφωνοι με την εμφάνισή της. Aδυνατισμένη, με άψογο στυλ και υπέροχα μαλλιά, πόζαρε με αυτοπεποίθηση, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θυμούνται τη δήλωσή της σχετικά με το φαγητό και με το πόσο προσεκτική είναι πια με ό, τι κι αν τρώει.

Πάντως όποια διατροφή κι αν ακολουθεί αποδίδει. Όχι ότι και με παραπάνω κιλά δεν ήταν όμορφη, αλλά σίγουρα τώρα νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση, όπως δηλώνει και η ίδια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης