Posh σε όλα της: Αν δείτε πώς ξεκουράζεται η Victoria Beckham, θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια

Ερμιόνη Σαρρή

Παρακαλείστε να μην την ακολουθήσετε... όλες

Δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε πια καταλάβει πολύ καλά ότι ο κόσμος του Hollywood βαστάει μία δόση τρέλας. Η αιτία του κακού βέβαια δεν έχουμε ανακαλύψει ποια είναι, αλλά μόλις λύσουμε και αυτόν το γόρδιο δεσμό θα σας ενημερώσουμε.

Έχουμε δει, λοιπόν, πολλές σταρς σε στιγμές ξεκούρασης, αλλά πραγματικά η Victoria Beckham μας έκανε να την παρατηρήσουμε για πολλά λεπτά. Δε σας κρύβουμε ότι προσπαθήσαμε να την αντιγράψουμε, μήπως και δεν είχαμε καταλάβει κάτι καλά, αλλά λυπούμαστε δε βγάλαμε άκρη. Η κυρία Beckham ενώ βρίσκεται στη Σιγκαπούρη για επαγγελματικούς λόγους ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram από τις χαλαρές της στιγμές στο ξενοδοχείο και μας θύμισε για λίγο την...Comăneci.

Ενώ ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ και χάζευε με το κινητό της, παρατηρήσαμε ότι το ένα της πόδι ήταν τεντωμένο στο ταβάνι. Μα πείτε μας είναι αυτή απλή στάση ξεκούρασης; Για τις συνηθισμένες γυναίκες μάλλον όχι, αλλά για μία σταρ και μάλιστα την Posh ίσως είναι. Μπορεί να απορήσαμε και πραγματικά να γελάσαμε αρκετά, αλλά μπράβο της. Η φυσική της κατάσταση είναι στα καλύτερά της και η Posh δε χρειάζεται να κάνει οτιδήποτε άλλο για να μας το αποδείξει.

Υ.γ Αν γενικά δεν είστε και πολύ fit, καλύτερα να μην το δοκιμάσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Μαμά εν δράσει: Η Angelina Jolie είναι η πιο cool μαμά του Hollywood

Τα αγόρια του SATC στη μηχανή του χρόνου: Δείτε πώς ήταν και πώς είναι σήμερα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης