Η Shakira είναι η πιο cool star στον κόσμο και αυτές της οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν!

Την αγαπάμε

Λατρεύει τον σύντροφό της Gerard Pique και δε λείπει ποτέ από το πλευρό του. Επομένως η παρουσία της star στο Βερολίνο ήταν δεδομένη, μιας και ο Pique θα συμμετείχε στον τελικό του Champions League και φυσικά θα χρειαζόταν δίπλα του την πιο πιστή θαυμάστριά του, που δεν είναι άλλη από την Shakira.


H όμορφη τραγουδίστρια, λοιπόν, πήρε τα δυο της πανέμορφα αγοράκια και πέταξε για Γερμανία, μαζί με τον πατέρα της William Mebarak Chadid. H Shakira λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός -μεταξύ Barcelona και Juventus- το περασμένο Σάββατο, φρόντισε να περάσει χαλαρές στιγμές παρέα με τον πατέρα της.


Μπαμπάς και κόρη απαθανατίστηκαν από τους paparazzi, ενώ έκαναν τη βόλτα τους με τα ποδήλατα στο κέντρο της γερμανικής πόλης. Η Shakira, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με απλά αθλητικά ρούχα ήταν ακόμη πιο όμορφη. Αδιαφορώντας για τα φλας, η πετυχημένη Κολομβιανή τραγουδίστρια απήλαυσε τη βόλτα της και γέμισε ενέργεια για το μεγάλο ματς.


Λίγες ώρες μετά, έδωσε δυναμικό «παρών» στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου, τραβώντας για μία ακόμη φορά όλα τα φλας πάνω της. Η νίκη της Barcelona την έκανε ακόμη πιο ευτυχισμένη. Εύγε Shakira, είσαι η πιο cool star με διαφορά!

Διαβάστε ακόμα

Η Κατερίνα Καινούργιου μας καλημερίζει με την «αγάπη» της

Jennifer Aniston μας κοροϊδεύεις; Η δήλωσή της που ξεσήκωσε αντιδράσεις

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης