Οι εικόνες της ντροπής: Η Nicole Scherzinger διασύρεται στην Μύκονο

Γωγώ Φούντα

Μα τόση καταπίεση πια;

To μόνο σίγουρο είναι ότι όταν πηγαίνεις διακοπές στην Μύκονο, δεν πας για κάτι ήρεμο και χαλαρό! Bέβαια στην προκειμένη, και αναφερόμαστε στη Nicole Scherzinger η οποία κάνει τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων, τα πράγματα είναι κάπως πιο σκληρά, μιας και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε λίγο πριν η Daily Mail, θα την κάνουν να κλειδωθεί για πάντα στο... δωμάτιό της!

Που λέτε, χθες βράδυ, η διάσημη τραγουδίστρια με την παρέα της και το νέο της φλερτ Pajtim Kasami-ποδοσφαιριστή σε ελληνική ομάδα, ο καλός σας θα τον ξέρει-αποφάσισαν να βγουν για ένα ποτό, έτσι για να ξεσκάσουν! Τα πράγματα όμως δεν έμειναν στο ένα ποτό, μιας και σε σύντομο χρονικό διάστημα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Η Nicole λοιπόν, προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, φορώντας ένα super κοντό φόρεμα, από το οποίο φαινόταν μονίμως το εσώρουχό της, χόρευε ξέφρενα, κυλιόταν στα πατώματα, πάνω σε τραπέζια, ενώ συχνά πυκνά κατέρρε στην αγκαλιά των φίλων της. To αποκορύφωμα δε, ήταν ότι δεν έφυγε περπατώντας αλλά στην αγκαλιά του Kasami προφανώς από την αδυναμία της να σταθεί έστω και λίγο όρθια.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το κράξιμο στη διάσημη τραγουδίστρια δεν άργησε να έρθει, όχι γιατί είναι απαγορευτικό κάποιος να ξεσαλώσει, ειδικά αν έχει περάσει και άσχημη χρονιά, αλλά γιατί δε φρόντισε ούτε η ίδια ούτε και κανένας άλλος, έστω να την προστατέψουν. Στο κάτω κάτω, είσαι στην Μύκονο. Ξέρεις σίγουρα ότι θα σε δουν.

Μα τόσο κακό της έκανε ο χωρισμός από το Lewis Hamilton;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης