Aπό πότε η Beyoncé έγινε κομπλεξική; Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε

Γωγώ Φούντα

Τι της έχει συμβεί άραγε;

Εμείς μέχρι τώρα, ξέραμε ότι η Beyonce, εκτός του ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη, είναι και μία γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό της. Κι όμως εσχάτως, έχουμε παρατηρήσει ότι κάποια ζόρια τα τραβάει, μιας και οι τελευταίες της εμφανίσεις κάπως μας έχουν προβληματίσει.

Που λέτε, η 33χρονη superstar εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, με προορισμό της επαγγελματικό ραντεβού. Φορώντας μια μαύρη στενή φούστα, με θανατηφόρο σκίσιμο, μπλουζάκι που άφηνε ακάλυπτους τους κοιλιακούς της και φυσικά κόκκινο κραγιόν, τράβηξε τα βλέμματα, με το σέξι παρουσιαστικό της.

Κι όμως, αυτό που είδαμε κάπως μας χάλασε. Διότι η Beyonce, μπορεί να έβαλε το θανατηφόρο σκίσιμο που άφηνε ακάλυπτο το καλλίγραμμο πόδι της, αλλά μάλλον δεν αισθανόταν και πολύ άνετα με την ενδυματολογική της αυτή επιλογή, μιας και το χέρι της δεν έφυγε στιγμή από τον μηρό της, σε μία προσπάθεια να κρύψει τυχόν ατέλειες.

Και εντάξει, είναι χυμώδης γυναίκα και σίγουρα κυτταρίτιδα θα έχει. Ωστόσο, παλαιότερα δεν το προσέχαμε ποτέ γιατί πολύ απλά έβγαζε αυτοπεποίθηση. Κάτι που δε συμβαίνει και τώρα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης