Πως κι έτσι;Η Eva Longoria έχει τον πιο απίθανο… στόχο που θα περιμέναμε να ακούσουμε!

Γιατί, κι όμως, δεν τα έχει καταφέρει ακόμα όλα!

Όταν είσαι ένας από τους μεγαλύτερους σταρς του Hollywood η αλήθεια είναι ότι δεν σου έχουν απομείνει και πολλά ακόμα να... πετύχεις. Ωστόσο, όλοι μας έχουμε τους στόχους μας, είτε μικρούς είτε μεγάλους, γιατί απλά... έτσι είναι η ζωή, και χωρίς αυτούς δεν θα είχε κανένα νόημα. Κάπως έτσι σκεπτόμενη και η Eva Longoria, έχει θέσει τους δικούς της.
Και όχι! Δεν έχει να κάνει με περισσότερα χρήματα, με περισσότερη δόξα και φήμη ή έστω με κάτι αρκετά... σταριλίστικο, αλλά η ίδια δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως επιθυμία της είναι να γίνει η... θηλυκή έκδοση του George Clooney!

Κι όμως είναι γεγονός. Μπορεί όταν ακούμε το όνομα του διάσημου ηθοποιού τα χαρακτηριστικά που μας έρχονται στο μυαλό –ακόμα και τώρα- να είναι ένας πλούσιος, γοητευτικός και περιζήτητος εργένης, όμως ο George έχει και άλλα στοιχεία που θα μπορούσε κανείς να του ζηλέψει.

Συγκεκριμένα, η 40χρονη σταρ θέλει κάποτε να μπορέσει να σκηνοθετεί, να αναλαμβάνει την παραγωγή αλλά και να πρωταγωνιστεί στις ταινίες της, όπως ακριβώς κάνει τώρα και εκείνος. Τι να πούμε κι εμείς; Της ευχόμαστε απλά, καλή τύχη!

Διαβάστε ακόμη:

40 χρονών και είναι μια θεά! Η σταρ έχει τα... παχάκια της και δεν το κρύβει καθόλου!

Όχι δεν είναι η... Marilyn! Η άτυχη στιγμή της σταρ προκάλεσε το πιο σέξι ατύχημα!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης