Princess Charlotte: Δείτε όλα όσα έγιναν στη βάφτισή της

Ερμιόνη Σαρρή

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William βάφτισαν την πριγκίπισσά τους

Μπορεί η χθεσινή ημέρα για την Ελλάδα να ήταν μία από τις πιο σημαντικές για την ιστορία της, στη Μεγάλη Βρετανία όμως είχαν βαφτίσια. Η μικρή Charlotte είναι 2 μηνών και η βασιλική οικογένεια βρέθηκε στην εκκλησία St Mary Magdalene στο Sandringham για τα βαφτίσια της.

Ο κόσμος περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία την έλευση της Kate Middleton μαζί με τα δύο της παιδιά και τον πρίγκιπα William. Ήταν η πρώτη τους εμφάνιση ως 4μελής οικογένεια και το πλήθος ενθουσιάστηκε μόλις τους είδε. Ο George μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον τρισχαριτωμένος και φυσικά η Kate έλαμπε μέσα στο κρεμ σύνολό της. Η μικρή Charlotte από την άλλη, είναι πια το 7ο βασιλικό μωρό που φόρεσε τη βασιλική φορεσιά, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο George.

Όλη η οικογένεια απαθανατίστηκε έξω από την εκκλησία και κανείς δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Ο μικρός George σηκωνόταν στις μύτες για να κοιτάει τη μικρή του αδερφή μέσα στο καρότσι, η Pippa Middleton δε σταμάτησε να χαμογελάει και φυσικά δε γινόταν να λείπει η βασίλισσα Ελισάβετ από αυτό το γεγονός. Όσον αφορά τον πρίγκιπα Harry, ήταν εδώ και καιρό γνωστό ότι δεν θα μπορούσε να παραβρεθεί.

Η Kate Middleton δε σταματά να χαζεύει τη μικρή της πριγκίπισσα.

Σύσσωμη η οικογένεια Middleton στα βαφτίσια της μικρή τους Charlotte.

Η Pippa Middleton επέλεξε ένα εξαιρετικά classy σύνολο για την ημέρα.

Η γιαγιά Ελισάβετ απαθανατίστηκε να χαμογελάει στο πλευρό της Kate Middleton και της Charlotte.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης