H θεά και ο μεσήλικας: 30 χρόνια διαφορά, αταίριαστοι αλλά τρελά ερωτευμένοι

Γωγώ Φούντα

Ποιοι είναι;

Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζοντας τις φωτογραφίες αυτές, νιώσαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Διότι αρχικά, αυτό που είδαμε, ήταν μία νεαρή καλλονή, με απίστευτο κορμί, να αγκαλιάζει και να φυλάει έναν μεσόκοπο κύριο με κοιλίτσα και καραφλίτσα! Όταν όμως άνοιξε το πλάνο, και είδαμε ολοκληρωμένη την εικόνα, τότε ήταν που τα πράγματα μπήκαν σε μία σειρά.

Βλέπετε κυρίες και κύριοι, τα δύο αυτά πιτσουνάκια, είναι ο Flavio Briatore και η σύζυγός του Elisabetta Gregoraci. Ο Briatore, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι διάσημος Ιταλός επχειρηματίας, ιδιοκτήτης σκωτσέζικης ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ η ενασχόλησή του με τη Formula 1 και την μεταμόρφωση μικρομεσαίων ομάδων σε πρωταθλήτριες, έχει μείνει στην ιστορία. Ναι όπως αντιλαμβάνεστε, τον έχει τον τρόπο του, παρά τα 65 του χρόνια!

Ε από την άλλη υπάρχει η 35χρονη Elisabetta, η οποία είναι πρώην μοντέλο, και διαθέτει ένα παρουσιαστικό, που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε το διάσημο ζευγάρι, στην Marina di Pietrasanta να απολαμβάνει τις βουτιές του και να μην ξεκολλάει ο ένας από τον άλλο! Μαζί τους ήταν και ο γιος του ζευγαριού Falco ο οποίος δε σταμάτησε να παίζει και να κολυμπάει με τους γονείς του.

Πάντως αν μας ρωτάτε, αγαπημένοι φαίνονται!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης