Συντετριμμένος: Η νέα εμφάνιση του Patrick Dempsey μας προβλημάτισε

Γωγώ Φούντα

Τι έχει συμβεί;

Γνωρίζουμε πόσο αγαπάτε τον Patrick Dempsey και πόσο σας είχε συγχύσει η απόλυσή του από το Grey's Anatomy. Επίσης γνωρίζουμε, ότι κάθε φορά που το αγόρι αυτό εμφανίζεται προβληματισμένο και συννεφιασμένο, ένα ζόρι το τραβάτε. Και λυπόμαστε που θα σας στενοχωρήσουμε για ακόμη μία φορά, αλλά δε γίνεται αλλιώς.

Που λέτε, ο διάσημος ηθοποιός, εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά σε άθλια κατάσταση, αλλά δυστυχώς το ύφος αυτό δεν είχε να κάνει με το διαζύγιο και το γεγονός ότι έχασε τη δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός είναι συντετριμμένος με την είδηση του θανάτου της παλιάς του συμπρωταγωνίστριας και φίλης Amanda Peterson.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 43χρονη ηθοποιός, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Colorado, έπειτα από 2 μέρες εξαφάνισης. Οι 2 τους, είχαν πρωταγωνιστήσει στην τεράστια επιτυχία των '80s, «Can't Buy Me Love», η οποία τους μετέτρεψε σε αστέρια πρώτου μεγέθους εκείνη την εποχή.

Τα αίτια θανάτου της Amanda δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ ο πατέρας της δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας. Εκτός βέβαια από τον Patrick, ο οποίος είναι ομολογουμένως σε άθλια κατάσταση, πλήθος άλλων celebrities, εξέφρασαν τη θλίψη τους, για τον άδικο χαμό της 43χρονης.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης