Η φήμη που ακουγόταν εδώ και καιρό για την Kate Hudson, επιβεβαιώνεται πανηγυρικά

Γωγώ Φούντα

Τι συνέβη στην όμορφη ηθοποιό;

Tην έχουμε αποκαλέσει «αντροτραγανίστρα» και όχι άδικα. Έχει ένα απίστευτο ταλέντο να γοητεύει τους άντρες, και μετά να είναι εκείνη που... φεύγει! Θα μας πείτε βέβαια, όλα αυτά δε συμβαίνουν χωρίς λόγο μιας και θεωρείται μία από τις πιο σέξι και στυλάτες ηθοποιούς του Hollywood.

Αναφερόμαστε φυσικά στην Kate Hudson, η οποία αφού έκανε τις διακοπές της στην υπέροχη Σκιάθο, επέστρεψε στη βάση της στη Νέα Υόρκη όπου φυσικά και πραγματοποίησε ακόμα μία συγκλονιστική εμφάνιση. Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, εμφανίστηκε με μία τζιν, κοντή ολόσωμη φόρμα, η οποία άφηνε ακάλυπτα τα γυμνασμένα της πόδια, κάνοντας πολλά βλέμματα να γυρίσουν στο πέρασμά της.

Το ζουμί βέβαια της υπόθεσης, βρίσκεται αλλού, μιας και η Kate κατευθύνθηκε προς γνωστό εστιατόριο με ιδιαίτερη... αντρική συντροφιά. Που λέτε, μπορεί να έφτασαν χωριστά, αλλά οι πληροφορίες υποστηρίζουν, ότι η star γευμάτισε με το νέο της αγαπημένο Derek Hough, ο οποίος σύμφωνα με φήμες είναι και η αιτία του χωρισμού της από τον Matt Bellamy.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται διάφορα σχετικά με τη σχέση των 2 προαναφερθέντων, αλλά είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τους κάνει... τσακωτούς!

Με το καλό βρε παιδιά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης