Έψαξε, έψαξε αλλά βρήκε τον καλύτερο: Η star για πρώτη φορά με το νέο της σύντροφο

Γωγώ Φούντα

O διάσημος πρώην τι έχει να πει γι' αυτό;

Για να είμαστε πολύ ειλικρινείς όπως έχουμε ξαναπεί, το να βρει καινούριο σύντροφο ένας star, από τη στιγμή φυσικά που θα μείνει μόνος ή μόνη, είναι θέμα ωρών. Οπότε λοιπόν, δεν μας κάνει καμία εντύπωση, όταν ζευγάρια με παιδιά χωρίζουν, και λίγο καιρό μετά, κυκλοφορούν με νέες σχέσεις.

Στην περίπτωση της Miranda Kerr ομολογούμε ότι τα πράγματα ήταν κάπως πιο δύσκολα. Ο λόγος φυσικά, δεν είναι γιατί η Miranda είναι συναισθηματική και ευαίσθητη, αλήθεια θεωρείται από τις πιο κακότροπες υπάρξεις στο χώρο του modeling και όχι μόνο, αλλά γιατί το κορίτσι αναζητούσε το τέλειο!

Αφού λοιπόν έκανε τη δοκιμή της, με τον James Packer, τον νυν σύντροφο της Mariah Carey, και αποφάσισε ότι μπορεί να βρει τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό, σε πιο νέα και γοητευτική έκδοση, είπε να δοκιμάσει και με τον 25χρονο Evan Spiegel ο οποίος είναι ο εφευρέτης του Snapchat, κάτι που φυσικά μεταφράζεται σε πολλά μηδενικά καταθέσεων!

Και αφού η Kerr βεβαιώθηκε για τα αισθήματα του αγοριού, βγήκαν και βόλτα μαζί, με τον Evan να κρατάει ένα μεγάλο μπουκέτο με λουλούδια. Για να είμαστε ειλικρινείς, τα 2 πιτσουνάκια, κοιτάζονταν με ιδιαίτερη αγάπη και πάθος, κάτι που ίσως και να μας πείθει ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Πάντως, εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η Miranda ταίριαζε πιο πολύ με τον Orlando Bloom. Γνώμη μας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης