H Vanessa Paradis σε μία σπάνια εμφάνιση με το γιο της Jack σε... ελληνική παραλία!

Γωγώ Φούντα

Aκόμα μία star που προτίμησε τη χώρα μας

Τη Vanessa Paradis τη γνωρίζουμε, όχι μόνο ως πρώην του Johnny Depp και μητέρα των παιδιών του, αλλά και ως ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά και χαρακτηριστικά «εξαγώμενα» πρόσωπα της Γαλλίας, με το κενό στα δόντια της να γίνεται το σήμα κατατεθέν της, και το girly look της να αντιγράφεται μανιωδώς στο πέρασμα των χρόνων.

Κι αν τελευταία, έχουμε δει αρκετές φορές, τόσο την ίδια, όσο και την 16χρονη κόρη της Lily-Rose, η οποία της μοιάζει καταπληκτικά, τον γιο της, Jack Depp έχουμε να τον δούμε αρκετά χρόνια. Ήρθε η ώρα λοιπόν για τα αποκαλυπτήρια του νεαρού, καθώς φαίνεται ότι μετά το show του οίκου Chanel όπου έδωσε το παρών λίγες μέρες πριν, και μονοπώλησε το ενδιαφέρον, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο για πολύ ακόμα.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε τη Vanessa σε παραλία της χώρας μας-δε διευκρινίζεται ακόμη πού αλλά μείνετε συντονισμένοι-να απολαμβάνει τη θάλασσα με τον Jack και μία φίλη τους. Εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους stars, η Paradis επέλεξε μια ελεύθερη παραλία, έστρωσε την πετσέτα της στα χαλίκια και δε σταμάτησε να κάνει βουτιές και να βγάζει φωτογραφίες.

Στα highlights του φωτογραφικού υλικού που κάνει το γύρο του κόσμου, είναι η 42χρονη Γαλλίδα, να απολαμβάνει ελληνικό τίμιο, ουζάκι από το... μπουκάλι! Μας προέκυψε και μερακλού.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης