Οι τελευταίες εμφανίσεις της Beyoncé και ο... παγκόσμιος προβληματισμός

Γωγώ Φούντα

Koρίτσι μου τι έχεις πάθει;

Τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι, έχουμε σκύψει πάνω από ένα παγκόσμιο και πρωτοφανές φαινόμενο, το οποίο δεν είναι η κατάσταση στην Ελλάδα-εντάξει δε θα το βαρύνουμε τόσο-αλλά η Beyonce και η ομολογουμένως μυστηριώδης συμπεριφορά της.

Που λέτε, η διάσημη τραγουδίστρια, τον τελευταίο καιρό ηχογραφεί το νέο της άλμπουμ, και γι' αυτό ο λόγο οι φωτογράφοι την τη «στήνουν» έξω από συγκεκριμένο στούντιο της Νέας Υόρκης, όπου ξέρουν ότι θα περάσει! Μέχρι εδώ καλά. Το θέμα είναι βέβαια, ότι εμείς γνωρίσαμε και αγαπήσαμε την Bey, ως ένα τολμηρό και σίγουρο κορίτσι!

Αμ δε. Οι τελευταίες της εμφανίσεις, καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου, μιας και η superstar, κάθε μα κάθε φορά που εμφανίζεται, κρύβει και από ένα σημείο του σώματός της. Πότε τους μηρούς της, πότε το στομάχι και την κοιλιά, κάθε της εμφάνισή της είναι γεμάτη από αμηχανία και ανασφάλεια!

Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι έγκυος και δε θέλει ακόμα να το ανακοινώσει. Και καλά να καταλάβουμε όταν κρύβει την κοιλιά της. Τους μηρούς όμως γιατί; Τώρα αισθάνθηκε άσχημα για την κυτταρίτιδα ή το σώμα της; Τώρα που θα έπρεπε να αισθάνεται καλύτερα από ποτέ;

Μυστήρια πράγματα. Να σκάσουμε είμαστε...

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης