Μήπως ο star μας κορόιδευε; Η φήμη που ακουγόταν εδώ και καιρό διαψεύστηκε πανηγυρικά

Γωγώ Φούντα

Και πάνω που είχαμε αρχίσει να το πιστεύουμε

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, από τότε που σας δείξαμε τις φωτογραφίες του Tom Cruise με τη νέα του αγαπημένη Emily Thomas, η οποία είναι 22 ετών και θυμίζει πολύ έντονα την Katie Holmes, κάτι που φυσικά δεν είχε περάσει απαρατήρητο από κανένα.

Πάνω λοιπόν που λέγαμε, ότι ο διάσημος ηθοποιός ξαναβρήκε τον έρωτα και οδεύει ολοταχώς προς τον τέταρτο γάμο του, έρχεται η ωραιότατη διάψευση και μάλιστα από την ίδια την Emily!

Η νεαρή κοπέλα λοιπόν, αφού βαρέθηκε να είναι «πρώτη μούρη» σε όλα τα περιοδικά και sites, ως η νέα αγαπημένη του star, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες με τον... 25χρονο σύντροφό της, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ε ναι λοιπόν, το κορίτσι έχει δεσμό με αγόρι νέο και όμορφο, και η μοναδική της σχέση με τον Cruise είναι ότι απλά δουλεύει για εκείνον.

Πολλοί είπαν ότι ήταν ακόμη ένα κολπάκι του Tom, προκειμένου να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και να προωθήσει τo Mission: Impossible - Rogue Nation. Χωρίς να θέλουμε να πονηρευτούμε, το πιστεύουμε λιγάκι αυτό!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης