Πόσο άβολο: Η πρώτη συνάντηση της Charlize και του Sean μετά το χωρισμό (φωτό)

Γωγώ Φούντα

Εμείς πάντως δε θα θέλαμε να βρισκόμαστε εκεί γύρω

Η αλήθεια είναι ότι όταν μάθαμε για το χωρισμό, Charlize Theron και Sean Penn ένα σοκ το πάθαμε. Όχι μόνο γιατί μας φαίνονταν απολύτως ταιριαστοί, αλλά κυρίως γιατί ο έρωτάς τους ήταν μνημειώδης. Παρόλα αυτά, ένα ωραίο πρωί, η Charlize ξύπνησε και είπε τέλος, διώχνοντας το Sean, ο οποίος σύμφωνα με φήμες την απάτησε.

Και τρεις μήνες μετά κυρίες και κύριοι, οι δύο διάσημοι πρώην καλούνται να ξανασυνεργαστούν, με αφορμή το εκ νέου γύρισμα κάποιων σκηνών, της ταινίας The Last Face in South Africa, την οποία σκηνοθετεί ο Sean και πρωταγωινιστεί η Charlize. Σας ακούγεται άβολο; Και που να σας πούμε τη συνέχεια.

Που λέτε, επειδή οι paparazzi δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το μεγάλο αυτό reunion, απαθανάτισαν κάθε πιθανή έκφραση των δύο stars, ακόμα και όταν δεν ήταν καν κοντά ο ένας στον άλλο. Νεύρα, σκυθρωπά πρόσωπα και βλέμματα περίεργα, ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του μενού, κάτι που έκανε το υπόλοιπο καστ να θέλει να φύγει τρέχοντας.

Και έρχεται η στιγμή που ο Penn μας δίνει αυτή τη φωτογραφία... και μας ισοπεδώνει!

Μα τι βλέμμα και τι παράπονο! Διότι σύμφωνα με πληροφορίες, o Sean και τηλέφωνα έχει πάρει και μηνύματα έχει στείλει αλλά τίποτα. Κάτι βαρύ θα της έκανε να μας το θυμηθείτε.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης