Η Gisele έγινε ρεζίλι: Την συνέλαβαν να φορά μπούργκα κατά την έξοδό της από τον πλαστικό

Δείτε τις φωτογραφίες

Τι κι αν είναι ένα από τα πιο πετυχημένα και όμορφα μοντέλα στον κόσμο; Η Gisele φαίνεται πως περνά μια ιδιαίτερα ανασφαλή φάση στη ζωή της, μιας και ενέδωσε στον πειρασμό των πλαστικών επεμβάσεων. Η βραζιλιάνα καλλονή πέταξε μέχρι το Παρίσι, φόρεσε μπούργκα για να μην την αντιληφθεί κανείς αλλά ένα λαθάκι και ο... σοφέρ της την πρόδωσαν. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Gisele, λοιπόν, επισκέφθηκε παρέα με τη μικρότερη αδερφή της Rafaela γνωστή ιδιωτική κλινική στο Παρίσι με στόχο να υποβληθούν και οι δυο σε πλαστικές επεμβάσεις. Σύμφωνα με το New York Post, η σέξι μαμά θέλησε να διορθώσει μικροατέλειες στα μάτια της καθώς και να βελτιώσει την εικόνα του στήθους της το οποίο όπως ισχυρίζεται έχει χαλαρώσει μετά τις γέννες.


Όπως πολύ καλά φαντάζεστε το 35χρονο μοντέλο δεν ήθελε να μαθευτεί το εγχείρημά της κι έτσι προσπάθησε να ξεγελάσει τους paparazzi φορώντας... μπούργκα. Δυστυχώς όμως η αμφίεσή της δεν έπεισε κανέναν, καθώς μια σωστή μουσουλμάνα δε θα φορούσε ποτέ σανδάλια (πρώτο fail). Δεύτερο και ακόμη πιο δυνατό fail; Η παρουσία του σοφέρ της, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και 5 χρόνια.


Αχ βρε Gisele μου, τι τις θες τις... μεταμφιέσεις; Ρεζίλι έγινες!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης