Beckham lovers ενωθείτε: Σας κάνουμε δώρο μια… περιήγηση στα καλύτερα tattoos του David!

Κοντινά πλάνα στο σέξι κορμί του

Τα λόγια είναι περιττά για τον David Beckham. Ο άντρας αυτός τα έχει όλα. Είναι όμορφος, πετυχημένος, πλούσιος, καλός σύζυγος, τρυφερός μπαμπάς και φυσικά το απόλυτο fashion icon. Γίνεται να μην κολλήσεις μαζί του;


Με αφορμή, λοιπόν, το νέο του tattoo "Pretty Lady" αφιερωμένο στην κόρη του Harper, είπαμε να ψάξουμε στο διαδίκτυο και να θυμηθούμε όλα τα τατουάζ που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Επειδή όμως ο συνολικός αριθμός των τατουάζ του ξεπερνούν τα 40, συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας και σας τα παρουσιάζουμε:

Τα ονόματα των τριών γιων του, plus ένας φύλακας άγγελος

«Χτύπησε» τον Χριστό στη δεξιά πλευρά της μέσης του το 2010

Εντυπωσιακό και το κινέζικο ρητό. Τι γράφει; "Death and life have determined appointments. Riches and honour depend upon heaven"

Έκανε μαζί με την Victoria τατουάζ την ημερομηνία ανανέωσης των όρκων τους "VIII.V.MMVI" (8 May 2006)

Στο δεξί του χέρι (στη μέση) έχει κάνει έναν άγγελο

Η σύζυγός του δε θα μπορούσε να λείπει από πάνω του κι έτσι χτύπησε το όνομά της στα σανσκριτικά, στο αριστερό του χέρι!

Ο σέξι σταρ λατρεύει τα positive quotes κι έτσι το 2014 χτύπησε στο χέρι του το εξής: Dream Big, Be Unrealistic. Λίγους μήνες μετά πρόσθεσε στη συλλογή του τον αριθμό 99 (χρονολογία του γάμου του με την Posh)

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο δε θα τελειώσει ποτέ. Ο πετυχημένος ποδοσφαιριστής χτύπησε το 2014 το «7» και το «23» (φορούσε τους συγκεκριμένους αριθμούς στις φανέλες του στην Manchester United, στη Real Madrid και στους LA Galaxy)

Kαι για το τέλος σας αφήσαμε το πιο πρόσφατο. H Ηarper θα νιώθει βασίλισσα ως η... Pretty Lady του μπαμπά της.

*We love David Beckham και αυτό είναι γεγονός <3

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης