Ρίξαμε μερικές «κλεφτές» ματιές: Αυτός ήταν ο πιο hot γάμος των τελευταίων μηνών

Ερμιόνη Σαρρή

Όταν ο Brad Pitt συνάντησε τον David Beckham και άλλους πολλούς σταρς

Ήταν όλοι τους οι φίλοι εκεί. Ίσως και να έχουμε χρόνια να δούμε τόσα ονόματα του Hollywood μαζεμένα στον ίδιο χώρο. Ναι, εντάξει τα Όσκαρς και όλες οι εκδηλώσεις που σχετίζονται με βραβεία είναι εκτός... παιχνιδιού. Αυτός ο γάμος, λοιπόν, κατάφερε να τους ενώσει ξανά και αν καταλάβαμε καλά από τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, τα πέρασαν και τρομερά.

Ο Guy Ritchie παντρεύτηκε την 33χρονη σύντροφό του και όλοι μιλούν για ένα παραμύθι. Η Jacqui Ainsley έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της και πολλοί ήταν οι σταρς που παραβρέθηκαν στη χαρά τους. Ο Brad Pitt και ο David Beckham ήταν δύο από τους διάσημους καλεσμένους τους και ο Guy έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος που είχε ντυθεί (ξανά) γαμπρός. Από το πλευρό του δεν έλειπαν ούτε και οι δύο γιο της Madonna, Rocco και David Banda.

Για αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα της νέα τους κοινής ζωής είχαν επιλέξει ένα μεγάλο κτήμα(Wiltshire home) στην περιοχή Wiltshire της Μ.Βρετανίας, όπου το είχε αγοράσει επί εποχής... Madonna. Και επειδή είμαστε και ρομαντικά κορίτσια εδώ στο Queen.gr , έχουμε να δηλώσουμε ότι το στεφανάκι της 33χρονης καλλονής μας έκλεψε την καρδιά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης