Kate Winslet, μας δουλεύεις; Η δήλωση της σταρ αποδεικνύεται πως ήταν… ψέμα!

Μάλλον η σταρ δεν τα είχε υπολογίσει καλά

Σε μια αρκετά ευσυγκίνητη στιγμή βρέθηκε η Kate Winslet την περασμένη εβδομάδα, όταν βρέθηκε σε πλατό εκπομπής, και παραδέχθηκε ότι στο σχολείο είχε πέσει θέμα bullying. Ο λόγος; Στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια είχε πάντοτε παραπανίσια κιλά. Και όπως ανέφερε η ίδια, ήταν παχουλή, με μεγάλα πόδια, άσχημα μαλλιά και παπούτσια, και όλα αυτά οδηγούσαν τους συμμαθητές της στο να την... βασανίζουν συνεχώς.


Και πάνω που είχε προκαλέσει συγκίνηση για τα όσα είχε περάσει κάποτε, έρχεται η τότε καθηγήτριά της, να την διαψεύσει απόλυτα! Η Carolyn Keston λοιπόν, δασκάλα στο εν λόγω σχολείο την εποχή που φοιτούσε η σταρ, ανέφερε πως η ηθοποιός δεν είχε πέσει ποτέ θύμα βίας και bullying, αλλά αντιθέτως, ήταν από τα... δημοφιλή άτομα στο σχολείο της. Παράλληλα, σχολίασε, πως κατά την περίοδο που η ίδια εργαζόταν εκεί δεν είχαν υπάρξει σε γενικότερο επίπεδο τέτοια φαινόμενα.


Κate, μήπως όλα αυτά τα... είδες στον ύπνο σου; Ή τα φαντάστηκες; Γιατί ψεύτρα δεν μας πάει καρδιά να σε χαρακτηρίσουμε! Πάντως, στη φωτογραφία από τη σχολική περίοδο δεν βλέπουμε να έχει κάτι τόσο παράξενο στην εμφάνισή της.

Διαβάστε ακόμη:

Πιο...Demi Moore & από την Demi Moore!Η εμφάνιση της κόρης της που μας την θύμισε απόλυτα

Η ώρα της αλήθειας! Ο Jamie Hince αποκαλύπτει το λόγο του χωρισμού με την Kate Moss!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης