Είστε έτοιμοι; Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk στην παραλία πιο... καυτοί από ποτέ

Γωγώ Φούντα

Βάζουν μια και καλή τέλος στις φήμες περί... ψεύτικης σχέσης

Πολλοί είπαν ότι η σχέση τους ήταν διαφημιστικό κόλπο για να δώσει μία ώθηση στις έτσι κι αλλιώς πετυχημένες καριέρες τους. Βλέπετε το γεγονός ότι ήταν και οι δύο υπερβολικά φρεσκοχωρισμένοι, και υπερβολικά όμορφοι, είχε κινήσει υποψίες, κάτι που ούτε και σε εμάς είχε φανεί απίθανο.

Κι όμως, ο Bradley Cooper και η Irina Shayk, έρχονται να διαψεύσουν τις φήμες αυτές πανηγυρικά με τις νέες τους καυτές φωτογραφίες κάτω από τον ακόμα πιο καυτό ήλιο. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το διάσημο ζευγάρι, σε ειδυλλιακή ιταλική ακτή, ξαπλωμένο στα χαλίκια-μιλάμε για τέτοιο έρωτα που αδιαφόρησαν πλήρως για την ξαπλώστρα-να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που σίγουρα ήταν πολλά.

Η Irina, φορώντας ένα καυτό μπικίνι, επιδείκνυε το υπέροχο κορμί της, όχι μόνο στον καλό της αλλά και στους υπόλοιπους λουόμενους, ενώ ο Bradley δεν έκανε και πολλές κινήσεις, μιας και απλώς καθόταν και θαύμαζε το εντυπωσιακό κορίτσι του. Και αφού φιλήθηκαν άπειρες φορές, κολύμπησαν και έκαναν την ηλιοθεραπεία τους, μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και κατευθύνθηκαν προς το δωμάτιό τους, λογικά για να συνεχίσουν ό, τι είχαν αφήσει στην μέση!

Μα πόσο σέξι και ερωτευμένοι πια; Αν τελικά η σχέση αποδειχθεί ψεύτικη, θα νιώσουμε πολύ προδομένοι.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης