H Doutzen Kroes μας δείχνει πρώτη φορά την κορούλα της... και, ναι, είναι μία γλύκα

Γωγώ Φούντα

Το διάσημο μοντέλο κάνει οικογενειακές διακοπές στην Ibiza

Η αλήθεια είναι ότι τώρα που πέρασαν και τα μέσα Αυγούστου και σιγά σιγά γυρίζουμε στα γραφεία και στην καθημερινότητα, οι ασταμάτητες διακοπές των stars, μας φαίνονται κάτι περισσότερο από δυσβάσταχτο θέαμα, μιας και εξακολουθούν να αλωνίζουν στις παραλίες και να αράζουν στα σκάφη τους, χωρίς φυσικά να μας λυπούνται έστω και λίγο.

Μία από αυτές είναι και η καλλονή Doutzen Kroes, η οποία σε λίγο καιρό, όπως έχει δηλώσει, κρεμάει τα... φτερά της, κάτι που πιθανόν να της δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να περνάει με την οικογένειά της. Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τη συνέλαβε μαζί με τον άντρα και τα δύο τους παιδιά, σε παραλία της Ibiza, να απολαμβάνουν τον ήλιο και να παίζουν όλοι μαζί με την άμμο.

Μόνο που αυτή τη φορά, υπήρχε κάτι ιδιαίτερο, καθώς μπορέσαμε να δούμε, επιτέλους, την ενός έτους κορούλα της, Myllena, η οποία όπως ήταν φυσικό, είναι ένα κουκλί ζωγραφιστό.

Και πώς να μην είναι εξάλλου, όταν τα γονίδιά της προέρχονται από τους συγκεκριμένους γονείς. Κάτι μας λέει ότι η μικρή, μάλλον θα ακολουθήσει την καριέρα της μαμάς της. Και καλά θα κάνει!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης