To κορμί απίστευτο, αλλά τι στο καλό φόρεσε για να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή;

Γωγώ Φούντα

H star χρειάζεται επειγόντως στυλίστα

Toν τελευταίο καιρό, υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από τη Halle Berry και το γάμο της με τον Olivier Martinez. Κατά την ταπεινή μας άποψη, δε θα έπρεπε καν να τον έχει παντρευτεί, γιατί όπως και να το κάνουμε, αποδεδειγμένα, δεν είναι παιδί για σπίτι αλλά τι να κάνουμε που έπεσε θύμα της ευρωπαικής του γοητείας, η οποία είναι αρκετά έντονη.

Και πάνω που λέγαμε ότι το ζευγάρι αυτό, θα προστεθεί στη λίστα των celebrity χωρισμών, η Halle εμφανίζεται και μας μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Και καλά, το ότι φόρεσε τη βέρα της στη χθεσινή της εμφάνιση, πάει κι έρχεται-εκπρόσωπός της βέβαια λίγες μέρες πριν δήλωνε ότι απλά την έχει χάσει-το ντύσιμο που επέλεξε δεν έχουμε ακόμα αντιληφθεί, παρόλο που προσπαθούμε μάταια και τίμια θα λέγαμε!

Και μπορεί το κορμί της 49χρονης, να παραμένει ένα από τα πιο ελκυστικά και σέξι που έχουμε δει ποτέ στο Hollywood, το διαφανές μπλουζάκι με το σουτιέν και το... ολίγον παλιακό παντελόνι, ειλικρινά δεν μπορέσαμε να τα καταλάβουμε. Αναρωτιόμαστε αν η γυναίκα αυτή έχει έστω και έναν άνθρωπο να της πει μια γνώμη ή έστω να της ρίξει ένα επαγγελματικό βλέμμα. Διότι αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι έχει στυλίστα.

Κρίμα βρε Halle. Αυτό το κορμί μπορείς να το ντύσεις πολύ πιο κομψά, αν πραγματικά το θελήσεις.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης