H Cara Delevigne είναι έξαλλη: Η «πληρωμένη» της απάντηση στο star του Game Of Thrones

Γωγώ Φούντα
H Cara Delevigne είναι έξαλλη: Η «πληρωμένη» της απάντηση στο star του Game Of Thrones

Ποιος είδε την Cara και δεν τη φοβήθηκε

Είναι γνωστό, ότι αν υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον ακόμα και από τους έρωτες και τις αγάπες των stars, είναι οι τσακωμοί και οι καυγάδες τους, πόσο μάλλον όταν γίνονται δημόσια. Ο εκάστοτε καυγάς μάλιστα, αποκτά ιδιαίτερη αξία, όταν είναι ανάμεσα σε πραγματικούς stars, που δεν προκαλούν με δηλώσεις, και όχι ανάμεσα σε στάρλετς oι οποίες έχουν αναγάγει το κράξιμο σε επάγγελμα.

Για παράδειγμα ο καυγάς της Cara Delevigne με τον Richard Madden, του Rob Stark από το Game Of Thrones, είναι κάτι το οποίο έχει ενθουσιάσει τους... καλοθελητές του Ηοllywood, οι οποίοι «τρίβουν» τα χέρια τους από ικανοποίηση. Που λέτε, ο Richard εξέφρασε την άποψή του, για εκείνη την επίμαχη συνέντευξη όπου η Cara ήταν λίγο περίεργη και λίγο... κάπως, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά της αντιεπαγγελματική!

2AF5DC9200000578-0-image-m-4 1442370384773 59d8a

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, η Cara δεν το άφησε έτσι, γράφοντάς του στο Twitter: «Δε σε ξέρω, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ άσχημο για έναν ενήλικα, να μιλάει έτσι για κάποιον που δεν έχει συναντήσει ποτέ. Αν θέλεις τόσο πολύ να τραβήξεις την προσοχή, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να το κάνεις», έγραψε.

2C55293100000578-0-image-m-2 1442370331345 369ec

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, ο Madden δεν το άφησε έτσι και της απάντησε με τη σειρά του: «Δεν έχω τίποτα άλλο για σένα παρά μόνο σεβασμό. Έγινε απλά μία παρεξήγηση». Μπράβο βρε Richard, είσαι κύριος!