Αniston-Theroux: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά το γάμο και η... εγκυμοσύνη

Γωγώ Φούντα

Θα γίνουν τελικά γονείς;

Όταν μάθαμε ότι η Jennifer Aniston παντρεύτηκε τελικά με τον Justin Theroux, αρχικά δεν το πιστέψαμε, μιας και τα ψέματα που έχουν ειπωθεί για το συγκεκριμένο ζεύγος, είναι περισσότερα από κάθε άλλο, αλλά τελικά μας την έσκασαν και όντως αυτή τη φορά το έκαναν το μεγάλο βήμα.

Και τώρα, ήρθε η ώρα για την πρώτη τους εμφάνιση, έπειτα από σχεδόν 2 μήνες έγγαμου βίου. Που λέτε, το διάσημο ζευγάρι εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας σεζόν, της σειράς The Leftovers, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Justin μαζί με τη Liv Tyler και άλλους ηθοποιούς.

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται κάτι παραπάνω από ευτυχισμένη, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προσπάθησαν να καταλάβουν αν είναι όντως έγκυος, μιας και το ρούχο της δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Λέτε να ήταν τόσο χαμογελαστή επειδή σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα; Μπορεί βέβαια απλά να περνάει πολύ καλά! Πάντως για την ώρα παραμένει μυστήριο αν τελικά όντως περιμένει μωρό. Υποθέτουμε ότι σε λίγο καιρό θα... λάμψει η αλήθεια έτσι κι αλλιώς.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης