H... άτακτη Beyoncé: Το μεγάλο της μυστικό που θα βάλει σε κίνδυνο το γάμο της

Γωγώ Φούντα

Tι μυστικά κρύβει η star;

Νομίζατε ότι μόνο ο Jay Z είναι ο άτακτος στην οικογένεια Carter και μόνο οι δικές του αταξίες απειλούν να βάλουν σε κίνδυνο το γάμο του με τη Beyonce; Κι όμως κάνετε μεγάλο λάθος μιας και στη νέα βιογραφία της star γίνονται πολλές και πιπεράτες αποκαλύψεις.

Που λέτε, η Beyonce, λίγο πριν γνωρίσει τον Jay Z σα φυσιολογικό κορίτσι κι αυτή διατηρούσε δεσμό με τον παιδικό της έρωτα, ονόματι Lyndall Locke. Το παράξενο της υπόθεσης βέβαια είναι, ότι παρόλο που είχαν χωρίσει, και παρόλο που η Bey έγινε ζευγάρι με το διάσημο παραγωγό, δεν έπαψε ποτέ να μιλάει με τον πρώην της.

Σε τέτοιο μάλιστα σημείο, που κάποια στιγμή, και αφού είχαν περάσει αρκετά χρόνια, ο Jay Z την ανάγκασε να κόψει τις επαφές μαζί του. Κάτι που βέβαια δε έγινε ποτέ. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν, ότι ίσως η κρυφή σχέση του Jay Z με την Rihanna να είναι τα... αντίποινα για τις αταξίες της Beyonce.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας, είναι δύσκολο να μπορέσεις να κρατήσεις μια σχέση χωρίς να φθαρεί. Πόσο μάλλον αν είσαι superstar.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης